5x waarom je écht een keer moet gaan lunchen bij De Pizzabakkers

Aangeboden door De Pizzabakkers 2 maart 2018

Ze zijn er al weer even in Arnhem, De Pizzabakkers. Menig Arnhemmer weet ze inmiddels al te vinden als het gaat om een lekker diner met Italiaanse drankjes en pizza’s. Maar vanaf nu kunnen we ook bij De Pizzabakkers lunchen! Dit is waarom je de lunch van De Pizzabakkers écht een keer moet proberen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mini-pizza is het nieuwe broodje

lunch de pizzabakkers arnhem

Laten we eerlijk zijn: pizza is toch ook gewoon een soort broodje? Maar dan lekkerder 😉 Bij De Pizzabakkers worden kleine lunchpizza’s geserveerd in plaats van broodjes. Een warme lunch is best een aanrader, zeker met het koude weer! Je kunt trouwens ook kiezen voor een salade in plaats van, of gewoon naast je pizza! Kopje koffie erbij kunnen we ook aanraden: alle medewerkers hebben een barista training gehad dus je krijgt de perfecte espresso op tafel.

Ideale lunchspot met kids

lunch de pizzabakkers arnhem

Met kinderen kan het lastig zijn om een goede plek te vinden om te eten. Het moet natuurlijk wel een beetje kindvriendelijk zijn, maar jij wilt ook lekker eten. Bij De Pizzabakkers kun jij lekker rustig lunchen terwijl je kids zich ook vermaken. Ze kunnen bijvoorbeeld een bolletje speeldeeg krijgen om lekker mee te kleien terwijl jullie wachten op de ‘echte’ pizza.

Een snelle lunch of uitgebreid tafelen: kan allemaal

de pizzabakkers arnhem

Soms moet je gewoon een snel hapje eten en weer door. We hebben niet altijd de hele dag natuurlijk. Maar ook een lunch kun je prima op z’n Italiaans doen: lekker lang tafelen en doorzakken. Het fijne van De Pizzabakkers in Arnhem is dat het allebei kan. Een uitgebreide kaart en heerlijke bij- en nagerechten maken een lange lunch goed mogelijk, maar de service is ook lekker vlot en adequaat dus ook met weinig tijd kun je optimaal genieten van een korte Italiaanse lunch.

Elke dag een boterham gaat ook zo vervelen

de pizzabakkers arnhem lunch
Foto: Facebook Pizzabakkers

Altijd maar dat eindeloze broodje gezond. Ben je dat niet een keertje zat? Pizza voor lunch is anders maar dus heel lekker voor de afwisseling. En eigenlijk is een pizza niets meer dan deeg met vers beleg, net zoiets als een broodje dus.

Pizza kun je delen

de pizzabakkers arnhem lunch
foto: de pizzabakkers

Lunchen is leuker met z’n allen, vooral omdat je dan lekker van elkaars bord kan proeven. En welk gerecht is daar nou meer perfect voor dan de pizza? Kies een paar smaken en wissel stukjes van je pizza uit met je vrienden of familie. Zo proef je een beetje van alles!

Je kunt op vrijdag, zaterdag en zondag aanschuiven voor lunch bij De Pizzabakkers Arnhem.

De Pizzabakkers pizzeria's

Nu gesloten17:00 - 22:00

Broerenstraat 35, Arnhem

Bekijk meer:pizzeria's
de pizzabakkers arnhem

Pizza met prosecco: de perfecte combinatie volgens De Pizzabakker Hein

Hij is dé nieuwe pizzabakker van Arnhem en heeft nu al menig hart veroverd met zijn ambachtelijke It...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶