5x waarom je de nieuwe menukaart van Humphrey’s écht een keer moet proberen

Aangeboden door Humphrey’s 5 juli 2018

Humphrey’s bestaat inmiddels 28 jaar en is het eerste restaurant in Nederland dat begonnen is met het bieden van een drie-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Humphrey’s Arnhem bestaat nu 20 jaar en is een paar jaar geleden verhuisd van de Rijnkade naar Jansplaats, waar het is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met een bijzondere inrichting. Misschien ben je deze bijzondere hotspot even uit het oog verloren, maar het is de moeite waard er weer eens aan te schuiven. Deels om de prachtige Parijse inrichting compleet met luxe pluche stoelen, romantisch kaarslicht en kroonluchters. Maar een nog betere reden om weer eens naar Humphrey’s te gaan? De gloednieuwe menukaart vol lekkers voor de zomermaanden. Hmmm!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de visliefhebbers

Humphrey's arnhem nieuwe menukaart

Wat meteen in het oog springt als je het nieuwe menu bekijkt: er staan veel heerlijke gerechten op voor de visliefhebbers! Bijvoorbeeld de Hollandse Noordzeetong met citroen, boter en peterselie. Maar ook de krokant gefrituurde zalmrol met edamame, wakamesalde en yuzudressing. Vis met een Aziatisch tintje: wij zijn er dol op!

Wagyusteak

Humphrey's arnhem nieuwe menukaart

Voor het hoofdgerecht kun je nu ook kiezen voor een heuse Wagyusteak! Wagyu is een van oorsprong Japans runderras, dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smaakvolle vlees.

Vaste prijs

humphreys arnhem

Een drie-gangen keuzemenu bij Humphrey’s kost je €27,50. Best voordelig, toch?

Veel keuze

Humphrey's arnhem nieuwe menukaart

Er zijn maar liefst zes voorgerechten, acht hoofdgerechten en zes desserts waar je uit kunt kiezen. Dus ongeacht je gezelschap kan iedereen wel iets lekkers naar hun smaak vinden op de kaart. Ideaal als je jouw lastige schoonmoeder of broer mee wil nemen naar het restaurant 😉 Er zijn vleesgerechten, visgerechten en ook aan de vegetariërs en veganisten is gedacht.

Toffe actie

ansichtkaart sturen korting restaurant humphrey's

Speciaal voor de zomer heeft Humphrey’s een leuke actie die jou de kans geeft iets moois te doen voor een ander. Je kunt namelijk komen eten bij Humphrey’s en hebt dan de mogelijkheid een leuk ansichtkaartje in te vullen met een persoonlijke tekst of vakantiegroet om te versturen naar familie, vrienden of gewoon naar jezelf. Degene die de kaart ontvangt kan tot eind september 2018 bij Humphrey’s komen eten met € 10,- korting! De ingangsdatum van de actie is 11 juli 2018.

Humphrey’s restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:30

Mariënburgstraat 1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.