5x hier eet je gekke dingen in Arnhem

Door Brechtje van Dam 11 november 2017

Sprinkhanen, een chocopizza en wijngaardslakken. Het is slechts een greep uit de aparte ‘delicatessen’ die Arnhem te bieden heeft. Voor wie eens wat anders wil: wij zetten de ‘lekkernijen’ (let op: over smaak valt zeker wel te twisten) voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bugs bagel

Bugs Bagel

Misschien heb je er al eens over gehoord: lunchketen Bagels & Beans verkoopt een bagel met knapperige insecten erop, waaronder sprinkhanen. die bagel wordt dus ook echt besteld, en schijnt best lekker te zijn. Sterker nog, onze community manager Jolinda heeft er eentje geprobeerd!

Bagels & Beans lunch

Nu gesloten09:30 - 17:30

koningstraat 69, Arnhem

Bekijk meer:lunch

Loempia’s met bananenketchup

goed proeven
foto: Goed Proeven

Goed Proeven staat wel bekend om experimenteren met smaken en gerechten. Nieuw op de kaart zijn de loempia’s met bananenketchup. Wat?! Ja, echt waar. Ketchup met bananen. Het schijnt een Filipijnse delicatesse te zijn. Durf jij het aan?

Goed Proeven restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 23:00

Klarendalseweg 536, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Wijngaardslakken

bistro de bok
foto: Bistro de Bok

In veel landen is het hartstikke normaal om slakken te eten maar wij Nederlanders vinden het vaak toch nog een beetje gek. Ze schijnen met knoflook erg lekker te zijn. Als jij je een keer avontuurlijk voelt en het wil proberen, dan kun je onder andere bij Bistro de Bok terecht.

Bistro de Bok restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 21:30

Duizelsteeg 16, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

chocopizza

chocopizza dr oetker

In het kader van unieke ‘delicatessen’: Dr. Oetker lanceert de nieuwste smaak pizza’s, de chocoladepizza met de fancy naam Dolce al Cioccolato. Al een tijdje verkrijgbaar bij onze Duitse buren, maar nu ook in het vriesvak van onze eigen Albert Heijn.

Albert Heijn XL supermarkten

Nu gesloten08:00 - 21:00

Kronenburgpassage 86, Arnhem

Bekijk meer:supermarkten

Cauliflower madness

bloemkool
foto: ANP

bloemkool-crème, bloemkool-couscous, zoetzure bloemkool en bloemkool beurre noisette. Deze bloemkoolbom vind je op de kaart bij Stan & Co, ideaal voor vegetariërs maar misschien een beetje te veel van het goede. Wat denk jij?

STAN&CO restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 02:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶