9 x high wine in Arnhem voor de échte wijnliefhebber

Door Joep Oerlemans 6 mei 2018

Wijn, daar zijn we dol op! Rood of wit, met allebei kun je ons blij maken. Helemaal hip momenteel is de high wine; Een paar glazen lekkere wijn plus bijpassende gerechtjes. Hieronder hebben wij een paar high wines voor je op een rijtje gezet. à votre santé!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Villa Velperweg

Aan het eind van de middag schuif je bij Villa Velperweg aan voor een high wine. Je krijgt eerst een glaasje Prosecco, gevolgd door twee glazen wijn. Deze passen goed bij de lekkere hapjes die je krijgt; onder andere gemarineerde olijven en een kop dagverse soep. Je betaalt €29,50 per persoon.

Villa Velperweg restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 00:00

Velperweg 23, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Anne & Max

Bij Anne & Max krijg je meerdere wijnen geserveerd, gecombineerd met hapjes. Alvast een tipje van de sluier: bruschetta, diverse kazen en charcuterie staan op het menu. De high wine is te reserveren voor minimaal twee personen. De kosten zijn €22,- per persoon.

Anne&Max ontbijtrestaurants

Nu gesloten08:00 - 18:00

Bakkerstraat 50, Arnhem

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Arnhems Meisje

Tussen 14.00 uur en 20.00 uur ben je bij Arnhems Meisje van harte welkom voor de high wine. Het café heeft voor jou drie glazen wijn geselecteerd. Je krijgt een visplank, rundercarpaccio en friet. Per persoon betaal je €22,50.

Arnhems Meisje cafés

Nu gesloten09:00 - 22:00

Broerenstraat 41, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Perron5

Perron5 heeft samen met wijnhandel Henri Bloem een high wine samengesteld. Dan weet je dus zeker dat het goed zit. Bij de wijnen krijg je verschillende hartige hapjes. Aan het eind van de high wine krijg je een glaasje port met een kaasplankje. De high wine is te reserveren vanaf 2 personen voor €25,50 per persoon.

Perron5 restaurants en horeca

Nu open07:00 - 22:00

Stationsplein 1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Njoy café eten en drinken

Je krijgt drie glazen wijn naar keuze. Daarbij heb je keuze uit tien verschillende wijnen. Bij het eerste glas krijg je een broodplank en tussen het tweede en derde glas krijg je een plank met warme en koude hapjes. De kosten zijn €17,50 per persoon.

Njoy café eten en drinken cafés

Nu gesloten12:00 - 00:00

Bovenbeekstraat 5, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Iveau Burgers & Wijnbar

In verschillende etappes krijg je een proefglaasje wijn plus bijbehorende bites. Om je alvast hongerig en dorstig te maken: je krijgt in ieder geval gamba’s en Chardonnay. Per persoon betaal je €27,50.

Iveau Burgers & wijnbar restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 00:00

Kleine Oord 78, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Café Arnhem

Eerst krijg je een glaasje Prosecco met hierna twee glazen wijn naar keuze. Bij de wijnen zijn zeven rondes met heerlijke hapjes. Je krijgt onder andere een assortiment van Europese kazen, gerijpte serranoham en biologische bitterballen. Je betaalt €35,- per persoon, maar je moet wel vooraf reserveren.

Café Arnhem cafés

Nu gesloten10:00 - 02:00

Korenmarkt 18, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Restaurant Trix

Ook Trix heeft een wijnproeverij voor je samengesteld. Je krijgt een mousserende, witte en rode wijn. De hapjes erbij zijn op de wijnen afgestemd. Vooraf reserveren is noodzakelijk om teleurstellingen te voorkomen. Per persoon betaal je €29,50.

Trix restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 23:00

Schelmseweg 1a, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

sZin eten en drinken

Bij sZin eten en drinken heb je een high wine voor ongeveer €47,50. Je krijgt dan vier gerechten met bijpassende wijn uiteraard. Er is ook gedacht aan de Bob. Voor hem of haar is er speciale bob-wijn. De Bob betaalt ongeveer €37,50.

sZin eten en drinken restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Velperbuitensingel 21, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.