5 x de lekkerste cocktails in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 29 mei 2017

Het is nog tropisch warm, tijd om af te koelen met een lekkere cocktail? Ook de rest van de week blijft het lekker weer, dus wij tippen onze favoriete plekken om te lurken van een cocktail. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Popocatepetl the Mexican

popocatepetl the mexican arnhem
foto: Popotatepetl the Mexican

De nieuwste aanwinst in onze stad: Popocatepetl the Mexican. Een Mexicaans restaurant met flair, waar ze een paar van de lekkerste cocktails van Arnhem serveren. Als je van zoet houdt kunnen we de Zombie aanraden, maar wil je eens iets heel anders: Mexican Bulldog Corona. Een mexican margarita met een Corona ondersteboven erin. Lekker fris!

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Nu gesloten11:00 - 02:00

Gele Rijders Plein 39, Arnhem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

Le Grand Café

Grand cafe arnhem

De populairste cocktail van Le Grand Café op de Korenmarkt is by far de Mojito. Een lekkere frisse twist is de Mojito Strawberry. Wil je hem alcoholvrij? Geen probleem voor de medewerkers van Le Grand Café. Verder kun je op het grote terras ook nog genieten van een Long Island Ice tea, een Cuba Libre Caipirinha en een Margarita.

Le Grand Café cafés

Nu gesloten10:00 - 03:00

Korenmarkt 16, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Rose’s Lounge

Rose's Lounge

Geniet jij het meeste van een cocktail met je voeten in het zand? Dan tippen wij Rose’s Lounge. Je kunt kiezen uit allerlei bekende en minder bekende cocktails en er is een speciale gin-tonic kaart. Need we say more?

Rose’s Lounge cafés

Nu gesloten14:30 - 00:00

Rijnkade 49, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Bar XO

Foto: www.korenkwartier.nl

Hou je van Mojito’s maar dan even anders? Check dan de Mojito Razz van Bar XO op de Korenmarkt. Lekkerrrr! Verder kun je er een Sunrise 43, Blue Hawai, of Cosmopolitan bestellen. Om te besluiten met een Sex on the Beach. Proost!

Bar XO cafés

Nu gesloten11:00 - 03:00

Korenmarkt 24, Arnhem

Bekijk meer:cafés

La Cantina

Je kunt bij dit Mexicaanse restaurant aan de Rijnkade niet alleen terecht voor een fijne quesadilla of tortilla, er staan ook allerlei cocktails op de menukaart. Naast de bekende cocktails spreekt de Elderflower Daiquiri met heuse vlierbloesem ons wel aan. Ook leuk, er is een ruime keuze uit alcoholvrije cocktails, de Mocktails.

Mexicaans restaurant Cantina mexicaanse restaurants

Nu gesloten16:00 - 00:00

Rijnkade 59, Arnhem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.