3x waarom je feest met catering door Urban Chef nóg toffer is

Dit is een ondernemersbijdrage 3 mei 2018

Huwelijk, bedrijfsfeestje, verjaardag; wat je ook te vieren hebt, jouw feest valt of staat met goed eten. Niet gek dus dat de meeste tijd (en vaak het meeste geld) in de catering gaat zitten. En dan maar hopen dat je een goede hebt gevonden, die je wat stress uit handen neemt op de dag zelf. Deze mensen lieten hun feest cateren door Urban Chef en hebben de dag van hun leven gehad!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

De bruiloft

urban chef arnhem catering

“Je trouwdag is heel bijzonder en het eten is daar een belangrijk onderdeel van,” vertellen Hans en Tamar. “Voor onze bruiloft met een soort tuinfeest of festivalsfeertje waren we op zoek naar een leuke cateraar die met ons mee wilde denken over hoe we dit in gingen vullen. Bij Urban Chef waren we in goede handen. Aansluitend op onze wensen en in samenwerking met ons eigen barteam is alles perfect geregeld door Urban Chef.”

“Een heerlijk Spaans diner en voor alle 200 avondgasten een heerlijk stuk taart (Of meerdere kleine stukjes) van de lange tafel vol met verschillende taarten. De persoonlijke en klantgerichte aanpak van Ozana en haar  Urban Chef hebben het echt tot een succes gemaakt. Top!”

Het jubileum

Niet alleen bruiloften weten ze wel raad mee, Urban Chef is ook meer dan geschikt voor je meer ‘formele’ bedrijfsfeest, zo deelt Lourens. “Het is al weer 8 jaar geleden dat Akwadraat Consultancy uit Elst, als partner in mijn toenmalige adviesbureau, een jubileum te vieren had. Via via van vrienden kregen wij de naam van Urban Chef door.”

“Wij wilden ons jubileum kleinschalig en bijzonder houden, en hebben Ozana gevraagd ons van lekkere bijzondere hapjes te voorzien. Behalve dat nam Urban Chef ter plekke ook de bediening op zich en werd na afloop zelfs de complete vaat meegenomen. Hadden we niet op gerekend. En toch zonder meerkosten!”

“Samengevat: super lekker, super gezellig!”

De bedrijfsmeeting

Voor een leveranciersmeeting van haar bedrijf Matrix schakelde Yvette de hulp van Urban Chef in. Een zakelijke bijeenkomst dus. “De passie die Ozana heeft voor eten in combinatie met haar creativiteit en meedenken zorgde voor een perfecte samenwerking!” vertelt Yvette. “Wij hebben veel complimenten ontvangen van onze klanten over de opmaak en kwaliteit van het eten. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Pssst. Wist je dat Urban Chef ook de catering verzorgt voor een aflevering van het populaire RTL-programma Ik BBQ voor Jou? Dat kunnen ze dus ook, mocht jij ooit een BBQ willen organiseren maar geen zin hebben om alles zelf te regelen.

urban chef catering arnhem

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.