Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin in! 3x foodfestivals in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 11 juni 2019

Wie houdt er nou niet van eten en genieten. Dat is dan ook wat wij vooral ook doen in de zomer. Arnhemse zomers bestaan vooral uit: lekker chillen in het Sonsbeekpark of aan de Rijnkade, rondjes lopen in het centrum en hoppen van terras naar terras. Wat is er leuker dan hier een foodfestival aan vast plakken. Staan ze al in jouw agenda?  

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Eten op Rolletjes

Foto: Eten op rolletjes
Foto: Eten op rolletjes
Foto: Eten op rolletjes
Foto: indebuurt Arnhem

Ons prachtige Sonsbeekpark wordt 14 t/m 16 juni omgetoverd tot een park voor foodlovers! Iedereen is welkom om plaats te nemen aan de gezellige picknicktafels of met een kleedje op de grond en hier te genieten van al het lekkers dat de foodtrucks te bieden hebben. Ga met je kinderen langs bij het poppentheater of laat ze prachtig schminken.

Arnhem Proeft!

Ontzettend veel Arnhemse horecazaken doen mee aan dit festival. In het Musispark bouwt elke deelnemer een prachtig ‘pop-up restaurant’, dat elke dag weer heel veel bezoekers trekt. Het park wordt omgetoverd tot een plek waar Arnhemmers elkaar leren kennen, je een gezellige dag kunt hebben en waar iedereen op zoek kan gaan naar iets wat hij of zij lekker vindt. Wij kijken ernaar uit, je kunt langskomen tussen 27 en 30 juni!

Rrrollend

Erg leuk, een foodtruckfestival op het Gele Rijders plein. Rrrolend was al eerder actief in Arnhem maar komt nu eindelijk met een nieuwe editie naar Arnhem. Middenin de zomer, van 2 t/m 4 augustus kun je hier genieten van de lekkerste hapjes, drankjes, jazz-bandjes en activiteiten voor jou en jouw kinderen! Zo zag het er in 2017 uit:

Park open

Natuurlijk is dit geen foodfestival, maar je kunt er natuurlijk wel genieten van een hapje en drankje met toffe muziek erbij. Zondag 16 juni de eerste keer van deze zomer op de Ronde Weide. Meer info vind je hier.

Lees meer!

Lekker met de meiden: 9x leuke dingen om te doen in Arnhem

Op stap met de meiden: Je hebt eeeeindelijk een datum geprikt, nu komt de volgende hindernis: planne...
wijnbars in arnhem

Wijntje doen? 8x hippe hotspots voor een glaasje wijn in Arnhem

Een wijnbar, leuk café of restaurant? Overal hebben ze wel een wijntje op de kaart staan. Maar ben j...
Dwars door de Foodhall

9 x genieten van Arnhemse restaurants met een binnentuin

Het heeft iets romantisch, dineren in een binnentuin. En iets zomers. Om midden in de stad omgeven t...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.