Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winter in Arnhem: 7 x wat je echt niet wilt missen

Aangeboden door Stichting Platform Binnenstad Arnhem 29 november 2019

De gezelligste en onvergetelijke momenten in deze donkere tijd van het jaar beleef je tijdens Winter Arnhem. Van 7 t/m 31 december staat de Arnhemse binnenstad garant voor sfeer en gezelligheid. Tijdens de weekenden word je ontvangen en verrast met warme chocolademelk, glühwein en muziek op diverse locaties. Bij de ondernemers, in theaters, winkels, horecagelegenheden, exposities, bijna te veel om op te noemen. Daarom maken we een handig overzicht voor je!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

De Grootste Kerstmarkt van het Oosten

Kerstmarkt Arnhem
Fotograaf: Chiel Eijt

Op zondag 15 december van 12.00 -18.00 uur kun je heerlijk langs meer dan 200 kramen struinen, jouw kerstinkopen doen, nog de laatste versieringen inslaan en genieten van lekkernijen en muzikaal entertainment.

Kom op tv bij Joris’ Kerstboom

Foto: Joris Kerstboom KRO/NCRV

Niemand minder dan Joris Linssen staat op 15 december van 14.00 -20.00 uur bij ‘zijn’ kerstboom, waar je een bijzonder iemand in het licht kan zetten. Wil je ook jouw verhaal delen? Mail dan naar [email protected] en vertel van wie jij een foto in Joris’ Kerstboom wilt hangen.

Meet&Greet met de kerstman en zijn gevolg

Kerstmarkt arnhem
Fotografie: Chiel Eijt

In de weekenden van 13 tot en met 15 december en 21 en 22 december is de ‘echte’ kerstman, zijn vrouw en elfen in de binnenstad! In het Musiskwartier kun je de kerstman ontmoeten en jouw wensenlijstje persoonlijk overhandigen.

Sfeervol Jansplaats Winter Horecaplein


De ondernemers rond Jansplaats trekken ook dit jaar weer alles uit de kast om het plein sfeervol aan te kleden. Op de terrassen wordt een stampottenbuffet geserveerd, op 14 en 15 december vanaf 16.00 uur. Met een Gelrepas kun je met 50% korting genieten van een heerlijke stamppot.

CocaCola Kersttruck

Foto: CocaCola

Holidays are coming! Binnenkort is de wereldberoemde kerstcommercial met de iconische Coca-Cola kersttruck weer te zien op TV. Voor veel kerstliefhebbers begint de kerst dan pas écht! Op 15 december parkeert de truck in de Arnhemse binnenstad, aan het eind van de Koningstraat, hoek Broerenstraat. Ga ook op de foto met de Kerstman, uiteraard onder genot van een glaasje… cola!

Santa Run Arnhem

Foto: Binnenstad Arnhem

Ook de Korenmarkt omarmt Winter Arnhem met gezellige aankleding, lekker eten en drinken en entertainment. De sportievelingen mogen hun kerstmanpak van zolder halen en meerennen tijdens de Santa Run op 13 december vanaf 20.00 uur.

Wintergames

Winter Arnhem
In het weekend van 28 en 29 december kun je in de binnenstad skiën, ijsklimmen en meer winterspelen doen. Niet echt natuurlijk, want voor sneeuw en ijs zul je toch naar de Alpen moeten. Maar je kunt in ieder geval van de wintersportsfeer genieten. En voor de aprés-ski wordt uiteraard gezorgd!

Wil je een compleet overzicht van alle toffe winterse activiteiten in de binnenstad de komende weken bekijken? Check dan Winter Arnhem.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Platform Binnenstad Arnhem. Meer over Stichting Platform Binnenstad Arnhem ontdekken?

Stichting Platform Binnenstad Arnhem gemeente en lokale diensten

Bovenbeekstraat 21, Arnhem

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.