Weekendtips: genoeg te doen in Arnhem dit weekend!

Door Carlijn van Alken 22 februari 2019

Arnhem, een stad die bruist. In het weekend is er dan ook niets leukers dan erop uit gaan met vrienden, familie of andere leuke mensen. In Arnhem is er – zoals gewoonlijk – weer genoeg te doen voor jong en oud.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

MOUT Bierfestival

Foto: Facebook Mout Bierfestival

Een nieuwe editie van het MOUT bierfestival in de Eusebiuskerk. Van 22 tot 24 februari ben je welkom om een biertje te komen proeven en te genieten van de leuke bandjes en andere biergerelateerde activiteiten. Zo is er op 23 februari om 18.00 uur een demonstratie over het brouwen van bier. Kaartjes kosten €8,50 per dag. Koop je tickets hier.

Kids Heroes

Foto: Facebook Winkelcentrum Kronenburg

Heb jij kinderen die misschien enorme fan zijn van Paw Patrol, Frozen of Supergaande? Zij krijgen de kans om hun helden te ontmoeten! Op zaterdag 23 februari vanaf 9.45 uur in Winkelcentrum Kronenburg. Je kunt jouw favoriete helden ontmoeten tot 16.30 uur. Meer informatie? Klik hier.

Stan & Roog

Foto: Facebook Stan & Co

STAN&CO geeft een feestje en iedereen is uitgenodigd! Er wordt goede house muziek gedraaid en er is alle ruimte om nieuwe mensen te leren kennen, bij te kletsen met oude bekenden en jouw prachtige dansmoves te laten zien. Je kunt hier jouw ticket kopen. Dus, ben jij geïnteresseerd? Dan kom je 23 februari om 22.00 uur langs bij Stan!

Burgers’ Light

Burgers’ Zoo gaat van start met Burgers’ Light. Het Arnhemse lichtfestival in onze eigen dierentuin. Alles draait om het ontpoppen van een rupsje naar een prachtige vlinder. Een mooi verhaal dus. Wil jij Burgers’ Light bezoeken, dat kan door na 18.00 uur een kaartje te kopen voor €10,-. Wil jij vooraf een bezoekje brengen aan de aapjes en olifanten? Dan betaal je het normale tarief en mag je tot 21.00 uur blijven. Mensen met een abonnement hebben gratis toegang.

NEON Valley

Foto: Facebook Aspen Valley

Hét feest wat je altijd al hebt mee willen maken. Een NEON feest in een Arnhemse club. Aspen Valley kreeg het voor elkaar. Op 23 februari vanaf 22.00 uur ben je welkom om heel Aspen op de kop te zetten. Trek dus je meest ‘neonproof’ outfit aan en ga los op de hits die je van Aspen Valley gewend bent. Toegang is gratis!

Lees ook!

Arnhem is een pizzabar rijker! Kom jij proeven?

Heb jij het al gehoord? Een nieuwe pizzabar in Arnhem, dat klinkt ons als Italiaanse muziek in de or...

Naar buiten! 7 x lekker wandelen in Arnhem

Het zonnetje schijnt, hup naar buiten! Geen idee waar je naartoe wilt kuieren? Je kunt natuurlijk do...
watermuseum museum in Arnhem

9 x doen in de voorjaarsvakantie met je kinderen in Arnhem

Slaat de verveling bij jouw kinderen vaak al toe na 1 dag vakantie? No worries, wij hebben de leukst...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.