Weekendtips: 6x leuke dingen om te doen dit weekend in Arnhem

Door Carlijn van Alken 15 maart 2019

Weekend, tijd om leuke dingen te doen! Het weer wordt beter, tijd om erop uit te gaan. Je kunt op zondag een lekkere Arnhemse wandeling maken of misschien meedoen aan een hardloopwedstrijd? Wij laten je zien wat er te doen is in Arnhem dit weekend! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Feestje: 9 tot 5 mentaliteit

Foto: Facebook Willemeen

In Willemeen wordt vrijdag een gaaf feestje gehouden. Het heet: 9 tot 5 mentaliteit. En zoals je nu wel kunt raden…. duurt het feestje van 21.00 uur tot 05.00 uur. Hoe gaaf is dat? Je feest gewoon een hele werkdag lang. Zorg natuurlijk wel dat je zaterdag genoeg tijd hebt om uit te rusten 😉


Meer over Willemeen ontdekken?

Willemeen poppodia

Nu gesloten09:00 - 18:00

Willemsplein 1, Arnhem

Bekijk meer:poppodia

Niets te verliezen

Foto: Facebook Posttheater

Misschien heb je de afgelopen jaren Expeditie Robinson wel gevolgd? Dan is kandidaat Soundos je vast niet ontgaan. Ze was af en toe een beetje irritant maar eigenlijk is ze toch ontzettend grappig. Ben je het daar mee eens? Dan kan je op vrijdag 15 maart de cabaretvoorstelling van Soundos bekijken in het Posttheater. Een kaartje kopen kan hier.


Meer over Posttheater ontdekken?

Posttheater theaters

Nu gesloten10:00 - 00:00

Rosendaalsestraat 27, Arnhem

Bekijk meer:theaters

Getalenteerde broers in Musis

Foto: Facebook Musis Arnhem

De broers Lucas en Arthur Jussen komen een geweldig optreden geven in ons Arnhemse Musis. Je kent ze misschien wel van het prachtige Prinsengrachtconcert van vorig jaar. Dat belooft veel goeds!  Wil jij kaartjes kopen en genieten van deze prachtige muziek? Dat kan hier.


Meer over Musis Arnhem ontdekken?

Musis Arnhem theaters

Nu gesloten12:00 - 17:00

Velperbinnensingel 15, Arnhem

Bekijk meer:theaters

Wannabe Spice Girls naar Arnhem

Foto: Facebook Totally Spice

Helaas komen de échte Spice Girls niet naar Nederland voor een leuke reünie, maar wij hebben een goed alternatief bedacht! De tribute-act Totally Spice komt naar Arnhem en gaat heel Luxor Live op zijn kop zetten. Kaartje kopen? Dat kan hier.


Meer over Luxor Live ontdekken?

Luxor Live muziek

Nu gesloten18:00 - 01:00

Willemsplein 10, Arnhem

Bekijk meer:muziek

Rondje Nederland?

Foto: Facebook Rondje Nederland. Ciko66

Zondag kun je terecht voor een leuke hardloopronde in Arnhem, deze is georganiseerd door Ciko ’66. Je rent dwars door het Arnhemse Openluchtmuseum en door omliggende bossen. Wat leuk is? Daardoor heb je ook gratis toegang tot het museum. Er zijn verschillende afstanden voor verschillende leeftijden. Dus, ben jij getraind, amateur of gewoon super sportief? Je bent altijd welkom. Hier vind je meer info en kun je je inschrijven.

Gave wedstrijd kijken inclusief ontbijt

Foto: Facebook Sportsbar ’t Huys

Het Formule 1 seizoen begint weer en hoe leuk is het om af te trappen met een ontbijtje in jouw favoriete café. Zondagochtend om 6.10 uur zal onze Max Verstappen zijn eerste rondje rijden. Dat kun je bekijken in combinatie met een overheerlijk ontbijt in ’t Huys. Vanaf 6.10 uur ben je welkom dus trommel al je vrienden op en zorg dat je erbij bent.


Meer over Sportsbar ’t Huys ontdekken?

Sportsbar ’t Huys cafés

Nu gesloten18:00 - 01:00

Korenmarkt 13, Arnhem

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.