Weekend vrij? Dit is er te doen in Arnhem!

Door Carlijn van Alken 11 januari 2019

Als wij naar de weersvoorspellingen kijken, belooft dat niet veel goeds. Regen, regen en nog eens regen. Maar dat mag de pret niet drukken, is er genoeg te doen in ons mooie Arnhem. Lees snel verder en zie wat jij kan doen dit weekend. 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Waanzinnig mooie foto’s bij SPYK71

Foto’s: Theo Bosboom

Bij woonwinkel SPYK71 in de Steenstraat zijn waanzinnig mooie foto’s te zien. De maker is Theo Bosboom, inmiddels al 5 jaar professioneel landschaps- en natuurfotograaf, na een eerdere carrière als jurist. Zijn beelden verschijnen geregeld in bekende tijdschriften als National Geographic, BBC Wildlife magazine en Outdoor Photography. Ook heeft hij al meerdere prijzen in de wacht gesleept, zoals Wildlife Photographer of the Year. De expositie is te zien tot 27 januari. Op donderdag 17 januari zal Theo Bosboom van 17.00 tot 19.00 uur zelf aanwezig zijn om een toelichting te geven op de foto’s en om eventuele vragen te beantwoorden.

SPYK71 woonwinkels

Vandaag gesloten

Steenstraat 71, Arnhem

Bekijk meer:woonwinkels

Losgaan in 5th Avenue

Foto: Facebook 5th Avenue

Op 11 januari is het weer zo ver! Elke 2e vrijdag van de maand neemt 5th Avenue je mee naar de gaafste hits uit de 90’s en 00’s! Een feestje genaamd ‘Terug naar toen’. Voor de mensen die er nog niet bekend mee zijn; dansen, swingen en super vals meezingen met hits van Atomic Kitchen, Britney Spears en niet te vergeten… De Spicegirls. Terug naar Toen is een feestje voor 21+ en vergeet zeker geen identiteitsbewijs mee te nemen.

5th Avenue discotheken

Vandaag gesloten

Korenmarkt 26, Arnhem

Bekijk meer:discotheken

Bubbels en Bitterballen

Zin om te proosten op een mooi, gezond en bruisend 2019? Kom op zaterdag 12 januari vanaf 13.00 uur, langs bij Wijnkoperij Henri Bloem om jouw 2019 in te gaan met heerlijke bubbels en een bitterballetje. Neem jouw hele vriendengroep mee en vier deze middag bij Henri Bloem!

Henri Bloem slijterijen

Nu open13:00 - 18:00

Amsterdamseweg 126, Arnhem

Bekijk meer:slijterijen

Kerstbomen verbranding op Thialf

Foto: Facebook Thialf Vrijstaat

Op 12 januari 2019 gaat om stipt 18.00 uur de fik erin op de Dullertstraat 33. Dan is namelijk de traditionele kerstboomverbranding op Vrijstraat Thialf. Je kunt jouw kerstboom dan ook tot 12 januari daar inleveren. Voor elke kerstboom krijg je een lot. Het lot kun je gebruiken tijdens de verloting die een halfuurtje later gehouden wordt. Tijdens de verbranding en de loting, zorgt Brasserie Thialf voor oliebollen, halal soep en warme chocolademelk. Zorg dat je op tijd bent want dit evenement wil je echt niet missen! Voor bewoners van het Spijkerkwartier: aansluitend is de nieuwjaarsborrel voor vrijwilligers van het Spijkerkwartier.

Thialf restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Dullertstraat 33-1, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Spelletjesavond bij De Dobbelsteen

Foto: Facebook de Dobbelsteen

Op zaterdagavond 12 januari kan jij spelletjes komen spelen bij De Dobbelsteen in de Steenstraat. Iedereen is uitgenodigd om gratis een kaart-of bordspel te spelen. Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor een fanatiek bordspelletje en om 18.00 uur begint men met de kaartspellen. Dus, heb je zin om jouw zaterdagavond eens ergens anders te besteden? Kom langs en ga de uitdaging aan.

De Dobbelsteen speciaalzaken

Nu open12:00 - 18:00

Steenstraat 4, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

Leuk feestje voor jouw puberzoon of dochter?

Foto: Luxor Live

FRIS Arnhem is terug in Luxor Live! Hét feest voor jouw puberzoon of dochter die een avondje feest wil vieren! Het feest is van 19.30 uur tot 00.30 uur en is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Het motto van FRIS is: Geen drugs, geen drank, gewoon FRIS! Wat deze editie extra bijzonder maakt is dat er een artiest is uitgenodigd. Namelijk Famke Louise, bekend van haar hits als ‘Op me Monnie’ en ‘Vroom’. Koop hier de kaartjes.

Luxor Live muziek

Nu gesloten18:00 - 01:00

Willemsplein 10, Arnhem

Bekijk meer:muziek

Something Old, Something New

Een middag in Dudok Arnhem, vol gave hits gemaakt tussen 1960 en 2018! Dudok opent voor het eerst dit jaar, op 13 januari vanaf 11.30 uur, het ‘Vocal Vibes Café Dudok’. Dit keer in het teken van oud en nieuw. Met zijn allen zingen wij de hits die er voorbij komen. Special guest; Sander Gieling, gooit er een extra sausje overheen. Ken je het nummer niet? Geen probleem, dan luister je lekker. Er is nog zoveel mooie muziek te ontdekken, zowel voor jong als voor oud.  Aansluitend is er een lunchbuffet beschikbaar, exclusief voor de deelnemers. Interesse? Hier kun je de kaartjes kopen en reserveren voor de lunch.

Dudok restaurants en horeca

Nu open09:00 - 22:00

Koningstraat 40, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nog meer leuke dingen

Lourens tipt voor jouw weekend: de oesters van De Zilte Zeemeermin

Lourens, gastblogger van Indebuurt Arnhem en bekend van de blog Let Us Stay For A Day, schrijft graa...

Doen in Arnhem: 15 x tips voor de leukste uitjes

Of je nu voor het eerst onze mooie stad Arnhem bezoekt, of er al jaren woont, tips om leuke dingen t...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.