Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We mogen weer: rennen door de mooiste gebouwen van Arnhem!

Aangeboden door Arnhem Urban Trail 19 november 2019

Normaal gesproken is het als hardloper niet toegestaan om dwars door een gebouw te rennen. Nu wel! Tijdens de KLM Urban Trail op zondag 24 november wandel óf ren je door de mooiste gebouwen, steegjes en binnentuinen van Arnhem. Leg 5 of 10 kilometer af en ontdek onder andere: de Koepelgevangenis, de Historische Kelders, de Melkfabriek en Pathé. 

Klaar voor de start?

Deze tocht is ook geschikt voor de minder getrainde sporters onder ons. Je kunt ‘in the heat of the moment’ besluiten of je de afslag pakt van de 5 kilometer, of doorgaat voor die 10 kilometer. Bekijk beide routes hier. Bij de inschrijving wordt één tarief in rekening gebracht, ongeacht de afstand die je loopt of wandelt. De start en de finish van beide routes zijn op hetzelfde punt. De Markt is dit jaar gekozen als startpunt, hier zullen alle deelnemers in waves vertrekken. Zo wordt voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan op de trappen van gebouwen, of in ondergrondse kelders. De wandelaars vertrekken samen met de hardlopers in wave één en twee. Een exacte indeling ontvang je na aanmelding per mail.

Doe je mee? Schijf je hier in, inschrijfkosten inclusief ontbijt zijn € 25,75. Dit tarief is voor de wandelaars en de hardlopers, voor zowel de 5 kilometer als de 10 kilometer.

Hierbij zit inbegrepen;

  • Een startnummer
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 kilometer of 10 kilometer
  • Een medaille na de finish
  • Een ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 kilometer

Ga volledig in stijl; deze tweede editie heeft de KLM Urban Trail ook aan de looks gedacht en een functioneel hardloopshirt ontworpen. Je kunt deze voor € 20,- bestellen bij jouw inschrijving. Bekijk hier de maattabel. 

Locaties met karakter

Een van de gebouwen waar je doorheen rent is de oude Cobercofabriek. Dit is een en al industriële geschiedenis! Deze industriële hal is stoer, robuust en zit vol karakter. Het staat nog in de kinderschoenen, maar deze plek wordt getransformeerd tot een nieuw stukje stad. Deze grote hallen worden verbouwd en ingericht met: creatieve werkplekken, loftwoning en winkeltjes. Om het een stukje spannender te maken gaat het parcours van de KLM Urban Trail ook ondergronds. Onder de winkelstraten van Arnhem bevinden zich zo’n 36 eeuwenoude kelders; de Historische Kelders van Arnhem. Daarnaast zijn er nog negentien andere spannende locaties. Durf jij het aan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KLM Urban Trail Arnhem (@arnhemurbantrail) op

Foodhall als Fanzone

Een andere locatie waar alle deelnemers doorheen rennen (of wandelen) is Foodhall Arnhem, gelegen aan de Rijnkade. Hier zorgen de enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. In november kan het wat kouder zijn om vrienden en bekenden aan te moedigen. Daarom hebben we de primeur om als eerste KLM Urban Trail editie een Fanzone aan te kondigen! Vrienden en familie zitten lekker warm in de Foodhall en wachten met smart tot hun favoriete deelnemer dwars door de Foodhall rent.

Vorig jaar al een groot succes

Vorig jaar vond de Urban Trail voor de eerste keer plaats in Arnhem, en wat was het geslaagd. Wil je nog een keer nagenieten, of kon je er niet bij zijn en ben je heel erg nieuwsgierig naar hetgeen je gemist hebt? Bekijk de aftermovie van vorig jaar.

Officiële aftermovie Arnhem Urban Trail 2018 from Golazo Sports on Vimeo.

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Arnhem Urban Trail. Meer over Arnhem Urban Trail ontdekken?

Arnhem Urban Trail sport en bewegen

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.