Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat ga jij dit weekend doen? 5x leuke tips voor activiteiten in Arnhem

Door Carlijn van Alken 12 april 2019

Wat ga jij dit weekend doen? De stad in om een drankje te doen, het park in om alles te ontdekken over de natuur of lekker lui op de bank liggen. De keuze is aan jou! Wij zochten wat leuke dingen uit voor als je nog geen plannen hebt. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdagmiddagborrel

freaky pianobar

Je weekend beginnen met bier & bitterballen, beter kan het niet! Op vrijdagmiddag 12 april ben je welkom bij de Freaky Piano Bar om met jouw collega’s, vrienden of random Arnhemmers na te praten over de week. De borrel begint om 16.00 uur, zorg dat je erbij bent!

Muziektalent

Foto: De Gelderlander

Een feestje in de Koepelgevangenis in Arnhem, hoe vet klint dat? Het kan! In de koepelgevangenis wordt aanstaande zaterdag een vet feestje gevierd met Arnhems muziektalent. Lekker swingen en genieten van nieuwe muziek. Wil jij feest vieren inclusief diner? Die catering wordt gedaan door Bar Florian. Lekker eten gegarandeerd dus. Kijk hier voor kaarten en meer info! 

Welke planten kun je eten?

Stadsblokken Meinerswijk
Foto: gemeente Arnhem

In Meinerswijk wordt er zondagmorgen een excursie georganiseerd voor de kids. Een lente-excursie! Tijdens deze route door ons mooie Stadsblokkenpark gaan ze opzoek naar bijzondere planten, eetbare planten en planten waar je zelfs mee kan verven. Dat wil je niet missen toch? Aanmelden kan door een mailtje te sturen: klik hier!

BronbeekFestival

Een festival bij Museum Bronbeek, wij schreven er eerder al eens over. Lees dat artikel hier:

bronbeek musea in arnhem museum in arnhem

BronbeekFestival: de leukste en stoerste activiteiten voor kleine Arnhemmers

Het voorjaar is begonnen en ook de eerste festivals vullen onze agenda's. Heb je zin om je kinderen ...

Nieuw seizoen, nieuwe kleding

Foto: Flickr

Hup! Moven met je kleding. Is het voor jou weer tijd voor een nieuwe garderobe? Zondag 14 april vanaf 19.00 uur kan jij weer vintage kleding ruilen in de Varkensstraat. Dus check je kledingstukken nog even en neem mee wat je graag wilt ruilen. Meer info? Kijk hier.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.