Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mand vol lekkers mee en gáán: op deze prachtige locatie fix je een picknick-to-go

Aangeboden door De Thermiekbel 27 augustus 2020

Arnhemmers! Hebben jullie zin in gezelligheid, heerlijke lekkernijen en lome zondagen? Picknickkleed onder je arm, vrienden opgetrommeld en je bent al voor 95 procent klaar. Het enige dingetje: je hebt geen zin en tijd om uren in de keuken te staan voor homemade lekkernijen. Kijk, daar weet indebuurt dan weer wat op: een picknick-to-go!

Laat dat picknickkleed bij nader inzien maar thuis, want bij restaurant de Thermiekbel scoor je een goed gevulde picknickmand mét kleedje! Het enige wat jij hoeft te doen is gezelschap meenemen en samen gaan genieten in de natuur. Ga fietsen of wandelen op de Terletse Heide, of lekker loungen bij het grasveld van Terlet voor de Thermiekbel. Daar geniet je van een prachtig uitzicht over de Veluwe en de zweefvliegtuigen. 

Aan alles wordt gedacht

De picknickmand is gevuld met verse broodjes, zoet en hartig beleg, salade, fruit, flesjes sap, water en een bakje yoghurt. Genoeg om met twee personen van te smullen. Je betaalt voor een tweepersoons-picknickmand €35,-. Dit is inclusief een picknickkleed, stoeltjes én als de zon zich laat zien krijg je er ook een parasol bij. Je kunt nog meer extra’s toevoegen, zoals een flesje wijn of bier. 

Foto: de Thermiekbel
Foto: de Thermiekbel
Foto: de Thermiekbel

De ultieme date?

Daten in coronatijd is een aparte beleving. Hoe hou je afstand op een eerste date? En als je al langer bij elkaar bent is deze tijd ook lastig, want je zit elkaar constant op de lip. De ultieme dates voor nieuwe en oude liefdes is een picknick! Het biedt ruimte voor een goed gesprek, je hebt iets te doen én geniet van een mooi uitzicht. Tenminste, wel als je een goede plek uitzoekt. Bij Terlet zit je goed en met deze picknickmand ga je in ieder geval scoren!

Ga jij nu direct een aantal gezellige mensen benaderen? Vergeet niet om te reserveren, minstens een dag van tevoren. Stuur een email naar: [email protected] of bel op nummer: 026-4455450. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Thermiekbel. Meer over De Thermiekbel ontdekken?

De Thermiekbel cafés

Gesloten09:00 - 21:00

Apeldoornseweg 203, Arnhem

Bekijk meer:cafés

adv.