Vier Pinksteren bij STAN&SOUL: lekker eten met toffe live muziek

Aangeboden door STAN&CO 16 mei 2018

Elke Arnhemmer kent STAN&CO, is het niet van het zonnige terras dan wel van de fameuze josper grill. Wat je misschien niet weet is dat ze bij STAN ook heel goed zijn in muzikale feestjes. En er komt er eentje aan die je absoluut niet mag missen: STAN&SOUL. Een muzikaal menu van heerlijke gerechten en fenomenale artiesten. It’s The First Time in STAN&CO!

Niet alleen muzikaal maar ook culinair wordt je getrakteerd bij STAN&SOUL. Verwacht een speciaal 3 gangen menu bestaande uit soulfood, bereid door de chef de cuisine van STAN.

Soulfood kent haar oorsprong in het zuidoosten van de Verenigde Staten en bestaat traditioneel uit veel gefrituurd eten maar ook okra en macaroni. Waar soulfood vooral om bekend staat is de diepere betekenis. Soulfood is er om te verleiden, je goed te laten voelen, feest te vieren, je een goed humeur en energie te geven.

Live optredens

Combineer dat verrukkelijke soulfood met de fijnste soulmuziek en je hebt een bijzondere avond op het menu voor Eerste Pinksterdag. Die avond wordt compleet dankzij de soul-line up bestaande uit onder andere Monique en Suzanne Klemann – die ken je vast nog wel van de band Lois Lane. Zij spelen de lekkerste soulhits voor je. Maar ook Charly Luske komt langs STAN om wat fijne klanken te laten horen. Bekend van onder meer The Voice of Holland.

The combination of music & food was never this good!

STAN zou STAN niet zijn als we niet na heerlijke culinaire verwenning gewoon mogen blijven hangen voor een dansje en drankje. Ook komende zondag bij STAN&SOUL is dat weer het geval. Na afloop van de live optredens kun je een dansje en drankje doen op de muziek van de resident Bruze D’Angelo en Dj Danjah.

Reserveren

Wil je een tafel dichtbij de artiesten? Dat kan! Maar dan moet je wel snel zijn. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de Pinksterzondag van STAN&CO. Voor meer info over het event kijk je hier.

STAN&CO restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.