Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vegan snack bij je cocktail? Hier moet je zijn!

Aangeboden door Popocatepetl 16 november 2019

Als veganist kun je niet bij ieder willekeurig tentje neer strijken. Dat is soms knap lastig. Want dan wil je met vrienden uitgebreid borrelen, moet je eerst gaan onderzoeken of er iets ‘vegan’ op de kaart staat. Bij deze hebben wij het uitzoekwerk gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is aanschuiven bij Popocatepetl en genieten. Cinco de Mayo!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Vegan Gorditas

Lekker, Gorditas! Wat? Een klein dik meisje. Want dat is de Spaanse vertaling van dit lekkere broodje. Deze kleine opgezwollen tortilla’s worden door Mexicanen belegd met werkelijk alles wat ze lekker vinden. Bij Popo worden de kleine dikke meisjes vegan belegd. Ze zijn rijkelijk gevuld met refried beans en tomatensalsa. Nog lekkerder met vegan kaas! Dat is ook verkrijgbaar bij Popocatepetl, hoera voor de kaaskoppen onder ons.

Vegan Gorditas van Popo Catepetl
Foto: Popo Catepetl

 

Cocktails met een beetje liefde

¡Buenas tardes! Klaar voor cocktails? Dan ben je bij Popocatepetl in Arnhem aan het juiste adres, hier kun je iedere dag borrelen! Maak je eigen cocktail of laat je adviseren door de cocktailmaster achter de bar. Ze hebben heerlijke Mojito’s en de speciale spicy El Diablo, voor èchte heethoofden. Wil je een cocktail met een beetje liefde? Bestel dan; ‘Una cocktail mas amor por favor’.

Heerlijke verse cocktails
Foto: Popo Catepetl

Vegan carrot cake

De carrot cake, ineens was hij geliefd en overal verkrijgbaar. In het buitenland ietsje eerder dan hier. Zo bleek deze lekkernij in 2011 de meest populaire taart van Great Britain te zijn. De ‘worteltjestaart’ is inmiddels ook niet meer weg te denken in ons geliefde kikkerlandje. En nu dus ook in een veganistische variant verkrijgbaar bij Popocatepetl in Arnhem. 

Vegan Carrot Cake van Popo Catepetl
Foto: Popo Catepetl

Heb je andere trek?

Dit waren nog lang niet alle vegan gerechten. Je kunt veel gerechten van de kaart aanpassen naar een vegan variant. Maar natuurlijk heeft Popocatepetl genoeg op de kaart staan voor de vleesliefhebbers onder ons.


Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl mexicaanse restaurants

Gesloten17:00 - 00:00

Gele Rijders Plein 39, Arnhem

Bekijk meer:mexicaanse restaurants
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.