Van bonbons maken tot mozaïeken: 7 x de leukste workshops in Arnhem

Door Carlijn van Alken 19 april 2019

Zin om creatief aan de slag te gaan, maar geen idee wat te doen? Wij helpen je op weg met de leukste workshops die je komende tijd kunt doen in Arnhem. Voor de crea-bea’s onder ons.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Het Naaicafé

Zelf feestjurkjes maken, haken, dromenvangers in elkaar zetten; je kan het zo gek niet bedenken of je kan het doen bij het Naaicafé in Arnhem. Voor een leuk prijsje kan jij terecht met jouw vriendinnengroep. Kijk hier voor alle workshops en geef je op!

Mozaïek met klasse

Foto ter illustratie: Pixabay

Bij Mozaïek met Klasse kun je terecht voor verschillende mozaïekworkshops. Kies voor een hele dag of een paar uurtjes. Lijkt dit jou ook ontzettend leuk? Geef je dan op via de website. Die kun je hier vinden.

Schilderen en tekenen in het Openluchtmuseum

hardloopwedstrijd openluchtmuseum arnhem
fotocredit: ANP

Ons prachtige Nederlands landschap. Hoe leuk zou het zijn om deze zelf eens te schilderen? De volksuniversiteit Arnhem heeft ook weer creatieve cursussen op het programma staan voor het nieuwe seizoen. Meedoen kan op 7 mei in het Openluchtmuseum Arnhem. De cursus wordt gegeven door Anneke Dekkers, kunstenaar en illustrator van beroep. De cursus bestaat uit 4 lessen van 3 uur. Voor meer info: klik hier.

Bonbons maken

Olala Chocola
Foto: Facebook Olala Chocola

Ben jij ook zo gek op chocola? Dan zit je goed bij Olala Chocola. Olala zit middenin onze chocoladeroute en is extra leuk omdat je er zelf bonbons kan maken.  Lekker met je eten spelen, voor 1 keer dan 🙂

Voor alle choco-addicts: dit is de Arnhemse chocoladeroute

In Arnhem zijn veel fijne plekken waar je kunt genieten van de lekkerste chocola. We hebben er voor ...

Sieraden maken

Foto: Facebook tussen K&K

Bij tussen K&K Sieraden en Glas maak je allerlei sieraden, van glas of andere materialen. Tussen K&K is een combinatie van winkel en workshopbedrijf. Er zijn al workshops vanaf 29,95 euro. Kijk hier voor alle workshops!

Beter bakken

De Bakbarwinkel, gelegen in het hart van het modekwartier, is de plek voor thuisbakkers en wannabee-bakkers. In de kleine knusse winkel geeft Jet je graag advies hoe je zelf de lekkerste taarten en koekjes kunt bakken. Ze geeft ook workshops en heuse bakfeesten. Stap binnen bij Jet voor meer informatie of mail haar.

Groene workshop

Wil jij meer met onze mooie natuur doen? Bij Intratuin Arnhem kun je verschillende workshops volgen. Veel leuke workshops voor kinderen in verschillende thema’s! De workshops verschillen per prijs. Kijk hier welke workshops je kunt volgen in Arnhem.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.