Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittips: wat is er komend weekend te beleven in Arnhem?

Door Brechtje van Dam 26 mei 2017

Hemelvaart is net voorbij. Toch is er nog een hoop te doen dit weekend voor de mensen onder ons die nog wel even door kunnen. Dit zijn onze uittips voor aankomend weekend.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

DAD in stadstheater

uittips Nasrdin Dchar DAD
Foto: ANP

DAD is een voorstelling met geprezen acteur Nasrdin Dchar, onder andere bekend van de boekverfilming Tirza en de televisieserie Shouf Shouf! Thema’s die centraal staan zijn vaderschap en migratie. Nasrdin wordt vader: wat geeft hij zijn kind mee van zijn eigen opvoeding? De voorstelling kreeg lovende rescencies van onder andere de Volkskrant en De Telegraaf. Boek hier nu je kaarten voor de voorstelling van zaterdag 20.15 uur.

Big Band Ravenstein

uittips big band ravenstein
foto: facebook Big Band Ravenstein

In het Arnhemse Posttheater kun je zondagmiddag vanaf 15.00 uur genieten van de Big Bang Ravenstein. Big Band Ravenstein, de Arnhemse Dans- en Muziekschool El Ele en verschillende gast instrumentalisten en vocalisten gaan uiteenlopende genres combineren zoals jazz, oosterse muziek en zuid-amerikaanse muziek. Kijk hier voor meer info over dit optreden met de titel Home is where the music is.


Meer over Posttheater ontdekken?

Posttheater theaters

Gesloten10:00 - 00:00

Rosendaalsestraat 27, Arnhem

Bekijk meer:theaters

Nostalgische kermis in het Openluchtmuseum

uittips nostalgische kermis

Een ouderwetse zwanenzweefmolen, bootjesmolen of schiettent bezoeken? Dat kan dit weekend in het Openluchtmuseum. De Nostalgische kermis bezoekt het museum t/m 5 juni dus als je dit weekend geen tijd hebt kun je altijd nog later gaan. Hier vind je de details van het evenement.


Meer over Nederlands Openluchtmuseum ontdekken?

Nederlands Openluchtmuseum musea

Gesloten10:00 - 17:00

Hoeferlaan 4, Arnhem

Bekijk meer:musea
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.