Tof! Wij krijgen ook een Joris’ Kerstboom in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 12 december 2018

Oké, de grote kerstboom waar Joris Linssen zijn tv-programma gaat opnemen staat niet in onze mooie stad. Joris gaat dit jaar naar Gouda. Maar we krijgen wel een eigen Joris’ Kerstboom in Rozet.

Daar staat nu al een mooie kerstboom te pronken. Eind van deze week kan iedereen een boodschap voor een dierbare erin hangen. Dit idee komt voort uit het tv-programma van Joris waarin hij mensen vraagt dit te doen en hun verhaal te delen.

In ruim 170 bibliotheekvestigingen door heel Nederland staat in de maand december een opgetuigde kerstboom. In de bibliotheek in Rozet dus ook. Bezoekers worden uitgenodigd om speciaal voor hun dierbare een kerstbal met daarin een foto of kerstgedachte in de Joris’ Kerstboom te hangen. Ze kunnen een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren door een speciaal iemand in het licht te zetten. Zo groeit elke boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom.

Ontmoeten

In Rozet zijn bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers aanwezig om mensen op weg te helpen en een luisterend oor te bieden. Het ophangen van de kerstballen kan leiden tot mooie gesprekken.

Tv-uitzending

Presentator Joris Linssen gaat in december op bezoek in Bibliotheek Gouda, één van de vijf plekken waar de tv-opnames rond Joris’ Kerstboom plaatsvinden. De uitzending is op zondag 23 december om 21.10 uur te zien op NPO 2.

Meer over kerst

9 x hier scoor je nu een echte kerstboom in Arnhem

Sommige mensen kunnen er nu al niet meer over ophouden, kerstmis! Met alle kaarsjes en versieringen ...
kerstmarkten in arnhem kerst

Let it snow! 8 x mooie kerstmarkten in Arnhem

Ben jij – net als wij – dol op sfeervolle kerstmarkten? Goed nieuws! In Arnhem kun je in de winterma...

adv.