Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Test je kennis met een biertje: 5x vette Pubquiz in Arnhem

Door Carlijn van Alken 16 juni 2019

Vette pubquiz spelen? Er zijn genoeg plaatsen in Arnhem waar dat kan! Neem jouw vriendengroep, voetbalteam of collega’s mee en test jouw kennis. Je hebt garantie op een leuke avond, als je je best doet natuurlijk 😉

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Café Atlanta

Foto: Facebook Café Atlanta

Dit café staat zelfs bekend om zijn quiz! En geloof het of niet; maar ze hebben zelfs een website waarop de stand wordt bijgehouden, kijk hier maar. Het is een maandelijks terugkomende quiz waarin jij jouw kennis test, geef jij je op?


Meer over Café Bar Biljart Atlanta ontdekken?

Café Bar Biljart Atlanta bars

Vandaag gesloten

Staringplein 40, Arnhem

Bekijk meer:bars

Taphuys

Foto: Facebook Taphuys

De meest bezochte Pubquiz is veruit: Taphuys! Een absolute favoriet onder onze pubquizzers, deze is dan ook vaak uitverkocht. Natuurlijk hoort bij deze pubquiz een vette actie: een burger met frietjes, bitterballen, taptegoed én gratis entree voor €16(!). Kijk voor meer informatie hier.


Meer over ’t Taphuys ontdekken?

’t Taphuys cafés

Geopend10:00 - 01:00

Jansplein 56, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Café Sint Jan

Foto: Facebook Café Sint Jan

Eens in de zoveel tijd organiseert café Sint Jan een pubquiz om iedereen weer even lekker op te frissen, gezellig bij te praten en een drankje te drinken. Wat is er nu leuker dan een echte pubquiz in zo’n leuk bruin café als Sint Jan? Dat dacht ik! Houd de Facebookpagina in de gaten.


Meer over Café Sint Jan ontdekken?

Café Sint Jan cafés

Geopend11:00 - 23:00

jansplein 2, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Café de Schoof

Foto: Facebook de Schoof

Een keer per maand ben je welkom voor de oergezellige pubquiz bij café de Schoof op de Korenmarkt! Alle deelnemers kijken uit naar de gezelligheid op deze avond. De eerstvolgende datum staat gepland op 26 februari om 19.3o uur. Nog iets leuks: je betaalt maar €10,- inschrijfgeld voor de hele competitie. Waar wacht je nog op?


Meer over Cafe de schoof ontdekken?

Cafe de schoof bars

Vandaag gesloten

Korenmarkt 37, Arnhem

Bekijk meer:bars

’t Moortgat

moortgat biercafe arnhem
foto: facebook ’t Moortgat

Een gave Triviaquiz! ’t Moortgat is al een mega oude kroeg waar iedereen altijd in de stemming is voor een grote portie gezelligheid, van jong tot oud en van vroeg tot laat. Dat is tijdens de avonden van de triviaquiz zeker niet anders. Kom gezellig langs voor een van de lekkere biertjes en doe mee met de quiz.


Meer over Café ’t Moortgat ontdekken?

Café ’t Moortgat cafés

Gesloten15:00 - 01:00

Ruiterstraat 35, Arnhem

Bekijk meer:cafés
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.