Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shopalert! Dikke vette vintagemarkt in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 17 mei 2019

Het is een Arnhemse traditie waar we steeds naar uitkijken; de Wijvenkraam! En daar is ‘ie weer, want binnenkort mogen we weer shoppen tot we droppen onder het genot van toffe muziek en drankjes.

‘De stoerste markt voor ‘meiden’ van alle leeftijden’, zo noemt de Wijvenkraam zichzelf. We kunnen op zondag 26 mei weer buiten genieten van deze toffe vintagemarkt. De locatie is Nieuwe Kadekwartier / Transformatorplein 12 (bij Café Breaky’s).

Geen doorsnee rommelmarkt

Nee, dat is het niet. Hier geen prulletjes die uit elkaar donderen. Bij de Wijvenkraam zie je vaak stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics en designliefhebbers onder de verkopers. De ideale situatie dus om die unieke vintage- en designitems te scoren waar je zo dol op bent. Je bent op de Wijvenkraam zelfs aan het juiste adres voor zelfgemaakte sieraden en kunst.

Feessie

Ondertussen verzorgen DJ’s heerlijke beats voor tijdens het shoppen, en kun je ook nog een ijskoud Duits biertje scoren – of zelfs andere lekkernijen. Energie heb je wel nodig op de Wijvenkraam!

De markt is open vanaf 11.00 uur en sluit om 17.00 uur. Entree is € 3,- maar kids tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Een kaartje koop je gewoon ouderwets aan de deur.

Lees ook

Vintagekleding shoppen: dit zijn de leukste winkels in Arnhem

Vintage kleding shoppen, het is helemaal hot en happening in Arnhem, onze modestad. Je hebt verschil...
hoogte80 arnhem

Dit is er allemaal te doen met Hemelvaartsdag in Arnhem

Hemelvaartsdag in Arnhem wordt sinds een paar jaar groots gevierd. Er is veel leuks te doen in Arnhe...

Meer over

Doen

adv.