Prinses Laurentien komt naar de grootste modderdag in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 23 juni 2017

Houden jouw kinderen van lekker vies worden? Markeer dan 29 juni in je agenda. Dan is de nationale modderdag en in Arnhem is het grootste ModderEvent van Nederland. Zelf prinses Laurentien komt rollen in de modder!

ModderFestival op de Stadsblokken

Ok, modder en kinderen, dat is sowieso een leuke combinatie. Maar dit ModderFestival doet daar nog een schepje bovenop. Denk aan lange modderslides, een Muddrun, Blote Voetenpad en een grote ModderKeuken. IVN tekent met het NME-centrum Arnhem, Placemaking+ en Partou kinderopvang en enkele lokale patijen voor de organisatie.

Prinses in de modder?

Laurentien
Foto: ANP

Prinses Laurentien is rond 16.00 uur op de modderdag in Arnhem aanwezig om de samenwerking tussen haar programma Waterspaarders en IVN te bekrachtigen. Zij gaat samen met Jelle de Jong van IVN op ModderPad.

Voor wie?

De activiteiten zijn het meest geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Dus vind je het zelf ook leuk om lekker vies te worden, grijp je kans. Geen kinderen? Leen een nichtje/neefje of buurkind.

Meedoen?

De toegang is gratis en iedereen is van 13.00 tot 18.00 uur welkom. Wel vraagt de organisatie aan deelnemers om zich even aan te melden op het Facebook Event zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen. Tip: neem een extra set kleding en een handdoek mee (er zijn omkleedtenten aanwezig). Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.

Vervoer

Het Stadblokken terrein ligt pal naast het centrum van Arnhem aan de andere kant van de Rijn. Het is circa 15 minuten lopen vanaf Centraal station of bereikbaar met buslijnen 4,5,6,7 en 56 (halte Arnhem, de Praets) en enkele minuten lopen. Er is geen parkeerruimte dus het is handig om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen.

Langskomen met je school?

Dee Modderactiviteiten starten al vroeg, onder schooltijd, zodat scholen uit de regio kunnen langskomen. Aanmelden van scholen kan via de mail, je moet als juf of meester wel even aangeven met hoeveel kinderen je langs wilt komen en hoe laat. Mail naar: [email protected]

Meer over

Doen Nieuws

adv.