Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom heel Arnhem deze week bij Pathé te vinden is

Aangeboden door Pathé 7 augustus 2019

Als je vandaag al een blik naar buiten hebt geworpen, kan het je niet zijn ontgaan dat het typisch Nederlands ‘zomerweer’ is. Verre van ideaal als je festivals of kampeervakanties op de planning hebt staan, maar wél een goede reden om leuke binnenactiviteiten te ondernemen. Inspiratie nodig? Ga lekker film kijken bij Pathé! Wij geven vier redenen waarom een bezoekje aan de bios zo leuk is. Geen wonder dat heel veel stadsgenoten hier deze week ook te vinden zijn! 

Psst… benieuwd welke films er nu draaien? Dat bekijk je hier.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Nooit uitgekeken

Pathé Leidsche Rijn
Foto: Pathé

Je zit thuis en bent voor je gevoel al urenlang op zoek naar een leuke film, maar nope… er zit he-le-maal niets tussen. Herkenbaar? Op naar Pathé! Op het filmprogramma van Pathé in Arnhem staan zoveel toffe, nieuwe films dat er altijd wel iets bij zit wat je wilt zien. Kijk zelf maar:

Automatische concepten


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé. Meer over Pathé ontdekken?

Pathé bioscopen

Oude stationsstraat 20, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen

Wat een ervaring!

Film kijken in de bios is altijd een echte ervaring. Bij Pathé al helemaal, want hier kijk je films in IMAX. De schermen zijn hier nóg groter, het beeld is nog scherper en het geluid is nog harder dan je gewend bent van andere bioscoopzalen. Je zou bijna zeggen dat je die heftige explosie of vette vechtscène zelf hebt meegemaakt!

Bios = heerlijk avondje uit

Pathé popcorn
Foto: Pathé

Film kijken vanuit je luie stoel is af en toe heerlijk, maar voor een écht leuk avondje uit ga je natuurlijk naar de bios. Trek een leuke outfit uit de kast, koop een grote bak popcorn en genieten maar!

Weer of geen weer

Pathé Arnhem
fotocredit: Pathé Arnhem

Of het nu tropisch heet of belachelijk koud is: bij Pathé is de temperatuur altijd aangenaam. Als een dagje strand er door het weer niet in zit, weet je waar je heen moet!

Dit is hét perfecte uitje als je deze zomer even niet buiten wilt zijn

Een festival hier, een stranddagje daar... Grote kans dat ook jij deze zomer vaak buiten te vinden b...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.