Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paden op, lanen in: dit is er allemaal te doen dit weekend in Arnhem

Door Brechtje van Dam 24 mei 2019

Nou, het schiet nog niet echt op met die hoge temperaturen maar het begint er in ieder geval op te lijken. Regen of zonneschijn: wij Arnhemmers laten ons toch niet tegenhouden! Heb jij zin om iets leuks te doen, of het nu in je regenponcho of je hotpants is? Dit is er allemaal te beleven dit weekend in Arnhem.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Zomervreugde

Jaaaaa, het festivalseizoen is begonnen! Dus ook dit weekend weer een tof feestje, dit keer op Papendal. Zomervreugde 2019 begint al om 13.00 uur en belooft wat te worden. Op 25 mei 2019 slaan Vunzige Deuntjes, Watermeloen, Luxor Live en Knock on Wood haar handen ineen voor dit gloednieuwe festival.

Vintage!

wijvenkraam
Foto: Facebook Wijvenkraam

Nou, het lijkt wel alsof er elk weekend een vintagemarkt is in Arnhem. Ook deze zondag weer, op 26 mei: de Wijvenkraam komt weer naar Arnhem, dit keer bij Breaky’s op het Transformatorplein.

MOUT

Foto: Facebook Mout Bierfestival

Yep, nog een festival dit weekend in Arnhem. in Sonsbeekpark ben je welkom voor het bierfeest MOUT, met niet alleen tientallen unieke biertjes maar ook muziek, lekker eten en proeverijen van verschillende brouwers.

Proeverij bij Verheyden

verheyden

Voor 10 euro p.p. kun je op zondag 26 mei bij restaurant Verheyden allerlei lekkere wijnen komen proeven. Je bent vanaf 14.00 uur welkom en er staat een hoop lekkers voor je klaar. Wil je aanschuiven voor een 3-gangendiner? Kan ook! Kijk hier voor alle info.

Girls Night Out

unieke winkels in arnhem outfit library

Dit is het moment om weer eens je vriendinnen bij elkaar te roepen want bij Outfit Library LESS kun je zaterdag een echte Girls Night Out hebben. Kom niet alleen kleding proberen met je vriendinnen maar laat je ook fotograferen, geniet van snacks en bubbels. Een avond die écht voor de meiden is. Ontmoet inspirerende vrouwen en ga naar huis met een nieuwe awesome outfit.

Lees ook:

Let op: op 28 mei staakt NS en dit merk jij ervan

Hè, balen! De vakbonden hebben een grote staking aangekondigd in het openbaar vervoer. Werknemers va...

Deze populaire wijnbar in Arnhem staat nu te koop

Toe aan een nieuw avontuur, dol op wijn en ook nog een topondernemer? Dan is dit wellicht jouw kans,...

7 x duurzame en eerlijke winkels in Arnhem

We weten het allemaal: in de productie van kleding en andere producten op grote schaal gaat nog een ...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.