Ontsnap jij uit deze escaperooms in Arnhem?

Door Lois de Vries 15 mei 2019

Beleef spanning en sensatie met je vrienden. Altijd al eens willen ontsnappen uit een escape room? Dat kan ook in ons geweldige stadje. Wij hebben de meest spannende escaperooms voor je uitgezocht in Arnhem. Kun jij binnen een uur ontsnappen?

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Clocked-Up

Bij Clocked-Up kun je voor 60 minuten met maximaal 6 personen genieten van spanning en sensatie. Op de Hommelseweg is er niet een maar wel drie verschillende kamers waar je uit kunt ontsnappen. Binnen 60 minuten moet je uit een oude cel, een schip of een grot weten te komen door de raadsels op te lossen en goed samen te werken.


Meer over Clocked up ontdekken?

Clocked up

Nu gesloten10:00 - 22:00

Hommelseweg 27, Arnhem

TRAP Arnhem

TRAP Arnhem zit aan de Varkensstraat en staat voor Team Racing Against Puzzles. Bij Trap is het de bedoeling dat je met 2 tot maximaal 6 personen binnen 60 minuten de kamer uit moet komen. Doormiddel van codes en puzzels op te lossen moet je samen met je team uit de kamers komen die verdeeld zijn in Egypte. Een spel vol creativiteit en vooral veel samenwerken. Dènk jij uit de kamer te kunnen komen met vrienden? Kijk dan hier voor meer informatie en tickets!


Meer over TRAP ontdekken?

TRAP entertainment

Nu gesloten10:00 - 22:00

varkensstraat 34, Arnhem

Bekijk meer:entertainment

Arnhem Escaperoom

Altijd al uit een bunker willen ontsnappen? Tot tien personen kun je nu volledige spanning en sensatie voelen. Er is oorlog en je zit in een bunker opgesloten over een uur komt er een boot aan in de Rijn. Maar kun je op tijd de bunker verlaten voordat de boot vertrekt? Let wel op; je krijgt maar 60 minuten om te ontsnappen! Je reserveert bij Arnhem Escaperoom per kamer en de prijzen liggen tussen de 65 en 90 euro. Voor meer informatie kun je kijken op hun website.


Meer over Arnhem Escaperoom ontdekken?

Arnhem Escaperoom

Nu gesloten11:00 - 23:00

L.J. Costerstraat 3, Arnhem

Weet jij nog leuke escaperooms? Let us know!

Lees ook

Lekker met de meiden: 9x leuke dingen om te doen in Arnhem

Op stap met de meiden: Je hebt eeeeindelijk een datum geprikt, nu komt de volgende hindernis: planne...
wijnbars in arnhem

Wijntje doen? 8x hippe hotspots voor een glaasje wijn in Arnhem

Een wijnbar, leuk café of restaurant? Overal hebben ze wel een wijntje op de kaart staan. Maar ben j...

 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.