Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw dansfeestje! Garden Groove Swing Nights bij grand café Metropole

Aangeboden door Grand café Metropole 20 september 2019

Beetje klaar met al je standaard feestjes en kroegen? Zin om eens een dansje te wagen op een nog onbekende dansvloer? Mooi, want grand café Metropole heeft iets nieuws: de Garden Groove Swing Nights. Kom dansen, drinken en feesten in dit unieke grand café!

Garden Groove Swing Nights

Laat je verrassen door fijne deuntjes van de huis DJ Ivo Rodriguez, of ga los op de live muziek van Soul & Bliss. 5 oktober is de eerste editie van Garden Groove Swing Nights en ben je welkom bij Metropole vanaf 21.00 uur. De locatie is helemaal top, want het feest vindt plaats in de groene binnentuin van het café. Kom dansen, kijken, flirten, plezier maken en uit je dak gaan. Dans je longen uit je lijf tot 00.00 uur ’s nachts en je hebt nog tot 01.00 uur om af te koelen met een lekkere naborrel.

garden groove nights metropole

Wat kost dat?

Een entreekaartje kost je tien euro, maar dat is inclusief je eerste drankje. Afwisselend wordt er gespeeld door de danceband Soul & Bliss en de DJ Ivo Quest. (info over waar kaartje kopen). Kan jij er 5 oktober niet bij zijn? Geeft niet, want er is ook een Garden Groove Swing Night op 26 oktober ,16 november en 14 december.

ArtEZ Playground

Is zo’n wilde dansavond een beetje te veel van het goede voor jou? Maar ben je stiekem wel dol op live muziek? Dan is er nog een optie in Metropole! Vanaf 17 oktober is er elke dinsdagavond vanaf 21.00 uur ArtEZ Playground. Studenten van de Conservervatorium Jazz&Pop opleiding geven dan een concert van een uur in de binnentuin van Metropole. Aansluitend zijn er Jamsessies. Kijk hier voor de programmering. De entree is gratis.

Lees ook:

grand cafe metropole terras arnhem

5x waarom je eens moet aanschuiven bij Grand Café Metropole

Grand Cafe Metropole is een icoon van Arnhem. Het café ligt misschien net uit je route wanneer je de...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Grand café Metropole. Meer over Grand café Metropole ontdekken?

Grand café Metropole cafés

Geopend12:00 - 22:00

Steenstraat 68 , Arnhem

Bekijk meer:cafés

adv.