Namasté, vandaag is het Internationale Yoga dag

Door Brechtje van Dam 21 juni 2017

Voel jij je helemaal zen? Kan goed kloppen, want vandaag is het Internationale Yoga Dag. De dag staat in het teken van yoga en innerlijke rust door beweging. In heel Nederland vinden yoga activiteiten plaats en ook in Arnhem wordt deze bijzondere meditatievorm in het zonnetje gezet.

Yoga in het park

Dan bedoelen we ook letterlijk in het zonnetje, want je kunt vandaag in het Westerveld park een gratis yogales volgen. De les begint om 16.30 uur en is georganiseerd door Yoga 4 everybody, een yogastudio in Arnhem zuid. Dus ben je altijd al een beetje nieuwsgierig geweest naar yoga? Dan is dit je kans. Want het schijnt dat samen yoga doen in de natuur een nog positiever effect heeft op je innerlijke rust en je bewustwording. Meer info over de gratis yogasessie vind je hier.

Onderzoek yoga in Nederland

Misschien ben jij – net als veel anderen overigens – een beetje sceptisch over yoga. Je vindt het nogal zweverig of aanstellerig. Maar wist je dat inmiddels 1,6 miljoen mensen in Nederland aan yoga doen? Het schijnt bovendien dat yoga je stressniveau verlaagt en je lichaam soepeler maakt. De meeste van de Nederlandse yogabeofenaars kiezen ervoor in lesverband aan yoga te doen, samen met anderen. Het klinkt eigenlijk zo gek nog niet.

yoga in nederland


Meer over Yoga 4 everybody ontdekken?

Yoga 4 everybody yoga

Nu gesloten09:00 - 18:00

Allegrolaan 3, Arnhem

Bekijk meer:yoga

adv.