Naar Snollebollekes in Arnhem: alle handige info op een rij

Ga je naar een van de concerten van Snollebollekes in het GelreDome in Arnhem op 25, 26, 31 maart of 1 april 2023? Dan is het handig om je goed voor te bereiden. Waar kun je parkeren en wat kost het, hoe kom je met het OV bij het stadion, mag je een tas bij je hebben, zijn er kluisjes en hoe zit het met rolstoeltoegankelijkheid? Je leest hier alles wat je voorafgaand aan de show moet weten.

Kaartjes voor Snollebollekes 2023

Heb je nog geen entreeticket voor de show van Snollebollekes in het GelreDome in Arnhem, maar wil je er eigenlijk wel graag heen? Niet getreurd. Er zijn nog reguliere kaartjes te koop voor de concerten op 25 en 31 maart. De familieshow op zondag 26 maart en de avondshow op 1 april zijn uitverkocht. Een ticket voor een van de avondshows kost 40 euro. Je krijgt voor dat geld toegang tot het hele stadion en een gratis muts. Er zijn geen vaste zit- of staanplaatsen.

concert snollebollekes Arnhem dit moet je weten
Snollebollekes treedt op in Arnhem. Foto: ANP

Hoe laat beginnen de shows?

Snollebollekes geeft 4 concerten in het GelreDome in Arnhem. Drie avondshows en één familieshow. Dit zijn de tijden:

Familieshow (6+) op zondagmiddag 26 maart:

 • Om 13.00 uur gaat het stadion open;
 • Om 14.30 uur begint de show;
 • Om 16.00 uur eindigt de show.

De avondshows (16+) op 25 en 31 maart en 1 april:

 • Om 18.00 uur gaat het stadion open;
 • Om 20.00 uur begint de show;
 • Om 23.00 uur eindigt de show.
Snollebollekes concert Arnhem GelreDome maart april 2023
Snollebollekes treedt op in het GelreDome. Foto: ANP

Oproep: kom op tijd

Om chaos op de dag van de concerten te voorkomen, doet de organisator van het evenement een oproep: vertrek ruim op tijd van huis om eventuele drukte voor te zijn. Bij het concert van Elton John vorig jaar, kwamen veel bezoekers te laat. Dat gebeurde omdat ze in de file stonden en dat wil je natuurlijk niet. Vertrek dus ruim van tevoren en vermijd de spits, zodat je om 14.30 of 20.00 uur helemaal gereed bent om bij de opening van de eerste artiest(en) te zijn.

via GIPHY

Voorafgaand aan Snollebollekes

Ben je bang dat je je gaat vervelen als je ruim van tevoren aankomt bij het GelreDome? Dat hoeft niet! Er is genoeg te beleven voorafgaand aan Snollebollekes. Zo kun je vanaf 15.00 uur terecht op het horecaplein bij het stadion voor versnaperingen en zijn er genoeg horecazaken op maximaal een kwartiertje lopen waar je lekker een hapje kunt eten. Ook prettig: als je op tijd aanwezig bent heb je genoeg tijd om een GelreDome Wallet te regelen. Dat is een (gratis) pasje waar je geld op kan zetten zodat je kunt betalen in het stadion.

Snollebollekes-merchandise in het GelreDome. Foto: ANP

Tassen, jassen en kluisjes

Nog een goede reden om op tijd te komen is de eventuele controle van tassen bij de ingang. Dit kan wat tijd in beslag nemen. Neem je een tas mee? Zorg dan dat die niet groter is dan het formaat van een A4’tje en niet dikker dan ongeveer 10 centimeter. Een klein canvastasje mag bijvoorbeeld wel mee naar binnen, maar grotere tassen en jassen zijn niet toegestaan bij Snollebollekes. Dat heeft te maken met brandveiligheid.

Kluisje huren

Heb je spullen bij je die je wilt opbergen? Dat kan in een kluisje. Die zijn buiten het stadion te vinden aan beide zijkanten. Een klein kluisje huren kost 10 euro en voor een grote betaal je 12 euro. Let op: omdat de kluisjes buiten staan kan je hier tijdens het concert niet bij om er even wat in te leggen of uit te halen.

via GIPHY

Rolstoeltoegankelijkheid

Voor bezoekers die aan een rolstoel gebonden zijn, is er tijdens het concert van Snollebollekes een rolstoelplatform. Hier ben je welkom als je daar een kaartje voor hebt. Als je een regulier ticket hebt mag je niet het rolstoelplatform op. Meer over de rolstoeltoegankelijkheid van het GelreDome lees je hier.

Rob Kemp, het gezicht van Snollebollekes. Foto: ANP

Eten en drinken kopen in het GelreDome

Om eten en drankjes te kopen bij het concert van Snollebollekes in Arnhem heb je een GelreDome Wallet nodig. Dat is een kaart waar je geld op kunt zetten. Je kan de kaart gratis krijgen bij de automaten of bemande kassa’s. Die vind je zowel binnen als buiten het stadion. Zodra je een kaart aanschaft, zet je er minimaal vijf euro op. Afrekenen kan contant, per pin of met credit card. De Wallet is tijdens alle evenementen en wedstrijden in GelreDome geldig. Meer over hoe deze kaart werkt lees je in dit artikel.

GelreDome Wallet betalen eten en drinken hoe werkt het
De GelreDome Wallet. Foto: indebuurt Arnhem

Met het ov naar Snollebollekes

Kom je met het openbaar vervoer naar Snollebollekes in Arnhem, dan is het handig om te weten dat er zowel pendel- als stadsbussen rijden richting het GelreDome. Er staan medewerkers van het ov op het station die je naar de pendelbussen verwijzen. De pendelbussen bevinden zich aan de centrumzijde (dus: niet de Sonsbeekzijde!) en die rijden van en naar het GelreDome. Een pendelbuskaartje kost 5,50 euro en is te koop bij de opstapplaats op het station.

Op het stadsbusperron vertrekt ook elk kwartier een gewone bus die langs het GelreDome komt. Dit is lijn 7 richting Rijkerswoerd. De rit duurt ongeveer 10 minuutjes. Je stapt uit bij de halte Batavierenweg, waar je GelreDome rechts van je ziet liggen. Wil je je reis even plannen in een reisplanner? Vul dan Batavierenweg 25 in als bestemming.

via GIPHY

Met de auto naar Snollebollekes

Ga je liever met de auto naar Snollebollekes in Arnhem, zorg dan dat je je reis goed voorbereid om te voorkomen dat je te laat komt. De route naar het GelreDome staat door heel Arnhem duidelijk aangegeven op borden. Het is beter om de gele borden met daarop ‘P GelreDome’ of ‘P Concert’ te volgen dan je navigatiesysteem. Wil je wel even van tevoren de route bekijken? Je vult hem hier in. Op de volgende slide lees je meer over parkeren.

via GIPHY

Parkeren bij Snollebollekes

Er zijn verschillende soorten parkeerkaarten voor parkeren bij het GelreDome. Je vindt ze hieronder op een rijtje. Wanneer je online een parkeerticket koopt, krijg je 1,50 euro korting en het scheelt je tijd. Als je het niet erg vind om een paar minuutjes te lopen naar je parkeerplek, kan je ook gratis parkeren bij de Rijnhal (Olympus 1) of het Ohragebouw (Rijksweg-West 2).

P-Guarantee PLUS: 27,50 (incl. fee)

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats op P-GelreDome? Bestel dan een Guarantee Ticket. Dit kaartje geeft je tot 15 minuten voor aanvang van de show een garantie op parkeerplaats P1 GelreDome.

P-Bezoekers: 13,50 (incl. fee)

P-Bezoekers kost 13,50 euro online en op het parkeerterrein 20,00 euro. Een P-Bezoekers ticket geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Dit ticket geeft geen garantie tot de parkeerplaats P-GelreDome. Let op: Het kan zijn dat je bij extreme drukte moet uitwijken naar omliggende parkeerterreinen. Volg de gele borden naar de parkeerplaatsen.

P-Mindervaliden: 13,50 (incl. fee)

Mindervaliden kunnen parkeren bij P-1 GelreDome. Geef bij de verkeersregelaars en parkeerstewards aan dat je wilt parkeren op een invalide parkeerplaats. Zij zullen waar mogelijk een plaats dicht bij het GelreDome toewijzen. Maar let op! Dit ticket is geen garantie voor een plaats nabij de ingang.

via GIPHY

Per touringcar naar Snollebollekes

Heb je zelf een touringcar geregeld om mee naar het GelreDome te rijden? Zorg dan dat de bus het terrein op mag. Je hebt twee opties: bestel een ticket voor halen en brengen of bestel een parkeerticket. Die kosten respectievelijk 8,80 en 38,80 euro exclusief 1,20 euro servicekosten. Parkeerkaarten kopen voor touringcars kan hier door op de show naar keuze te klikken en voor de optie ‘parkeerkaart’ te kiezen.

Georganiseerde busreis

Vanuit allerlei plekken in Nederland rijden er touringcars van The Party Express en Party Bussen naar het concert van Snollebollekes in Arnhem. Vanaf 27,00 euro koop je een retourticket en kan je opstappen op verschillende opstaplocaties verspreid over heel het land. Zorg dat je op tijd bent, want de bus wacht niet!

via GIPHY

Welke ingang moet ik hebben?

Ben je er helemaal klaar voor? Dan kan het feest beginnen. Maar bij welke ingang moet je naar binnen? Dat staat op je entreeticket. Kocht je meerdere kaartjes tegelijk, dan mag je met je groep naar binnen bij dezelfde ingang. Ben je met een groep maar heb je losse tickets? Dan kan het zijn dat je niet bij dezelfde ingang naar binnen moet. In dat geval ontmoet je elkaar binnen, aangezien je met je ticket toegang hebt tot het hele stadion. Dansen maar!

Publiek van Snollebollekes in het GelreDome. Foto: ANP

Lees ook:

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Meer inbraken in Arnhem: hier zijn je waardevolle spullen veilig”

Meer inbraken in Arnhem: hier zijn je waardevolle spullen veilig

Aangeboden door De Nederlandse Kluis

Ga naar “Arnhems festival Spijkerrok is terug dit jaar: ‘Laatste keer op Vrijstaat Thialf’”

Arnhems festival Spijkerrok is terug dit jaar: ‘Laatste keer op Vrijstaat Thialf’

Spijkerrok terug Thialf Arnhem 2023
Ga naar “Extra vrije dag! 11 x uittips voor het Pinksterweekend in Arnhem”

Extra vrije dag! 11 x uittips voor het Pinksterweekend in Arnhem

doen met Pinksteren pinksterweekend Arnhem 2023

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “CAMPING TARP TENT DEX 300X400X200 CM € 44,99”

CAMPING TARP TENT DEX 300X400X200 CM € 44,99

 • Xenos
 • Geldig t/m 4 juni 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Toffifee white chocolate € 1,69”

Toffifee white chocolate € 1,69

 • ALDI
 • Geldig t/m 29 mei 2023
Ga naar “PLUS Aardappelbolletjes, -schijfjes of -partjes van € 1,26 voor € 1”

PLUS Aardappelbolletjes, -schijfjes of -partjes van € 1,26 voor € 1

 • PLUS
 • Geldig t/m 3 juni 2023
Ga naar “Gilet € 14,99”

Gilet € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Medewerker winkel en magazijn”

Medewerker winkel en magazijn

 • 2Switch
 • Fulltime
2Switch Arnhem
Ga naar “Functioneel beheerder”

Functioneel beheerder

 • Volkshuisvesting Arnhem
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “SECURITY OFFICER (ISO) – #onbeperktstudiebudget”

SECURITY OFFICER (ISO) – #onbeperktstudiebudget

 • CareerValue
 • Fulltime
Ga naar “Klantenservice medewerker coordinator”

Klantenservice medewerker coordinator

 • Tempo-Team
 • Fulltime
Ga naar “ambulant begeleider zzp”

ambulant begeleider zzp

 • Randstad
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Cirque de la liberté”

Cirque de la liberté

 • Stichting Touchstones
 • Van 21 jun t/m 9 jul

Topper

Ga naar “Zomervreugde Festival”

Zomervreugde Festival

 • Van 25 jun t/m 26 jun
zomervreugde festivalzomervreugde festival
Ga naar “ASM Festival”

ASM Festival

 • 26 augustus 2023
Ga naar “Reünie Lorentz Lyceum”

Reünie Lorentz Lyceum

 • 1 juli 2023
Ga naar “Sonsbeek Theater Avenue”

Sonsbeek Theater Avenue

 • Van 25 aug t/m 28 aug
Sonsbeek Theater Avenue. Foto: Facebook Sonsbeek Theater Avenue.