Maak kennis met Willemeen tijdens de Open Dag

Door Brechtje van Dam 20 februari 2019

Poppodium en jongerencentrum Willemeen is niet meer weg te denken uit onze stad. En toch zal menig Arnhemmer zich afvragen; wat is daar dan eigenlijk te doen? Zondag is je kans om erachter te komen. 

Willemeen dankt haar naam aan de locatie – Willemsplein nummer 1. Een grote groep vrijwilligers is daar dagelijks betrokken bij het organiseren van activiteiten op het gebied van (jeugd)cultuur, muziek, zeefdruk en multimedia.

Gezichten van Willemeen

Het kan dus goed dat je op een zaterdagavond er onderuitgezakt met een biertje geniet van rockbandjes, terwijl je op een dinsdag weer terecht kunt voor hulpverlening. Willemeen draagt vele petten.

RedWillemeen

Op zondag 24 februari kun jij kennis maken met al die petten. Vanaf 14.00 uur ben je welkom voor de Open Dag. Deze dag is georganiseerd in het teken van de actie RedWillemeen.

Wat kun je verwachten?

Onder andere lokale bands op het podium, een gezellige lounge-area in het café, DJ’s uit alle hoeken van de nacht, maar ditmaal in de zon, en rondleidingen door vrijwilligers. Natuurlijk staat de koffie klaar, het bier koud en zijn er ook nog hapjes.

Meer weten over de Open Dag en het programma? Kijk dan gauw hier.


Meer over Willemeen ontdekken?

Willemeen poppodia

Nu gesloten09:00 - 18:00

Willemsplein 1, Arnhem

Bekijk meer:poppodia

Meer over

Doen

adv.