Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker vrij! Dit is er dit weekend allemaal te doen in Arnhem

Door Jolinda van Alfen 21 juni 2019

Ja hoor, het is alweer lekker weekend! En natuurlijk is er van alles te doen in onze fijne stad. Wij zetten wat opties voor je op een rij. Enjoy!

Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Dansen in het park

fotocredit: Gelders archief 3792

Het is weer tijd voor het gratis toegankelijk live-streaming event van STRAF_WERK. Op zondag 23 juni is er bij Stadsvilla Sonsbeek de SWF Sessions met de beste (deep)house DJ’s van dit moment! Wat het weer ook doet, de SWF Sessions gaat sowieso door, van 14.00 tot 20.00 uur. Bij regen kun je naar Luxor Live. Entree is gratis.

Nog meer muziek in het park

steile-tuin afkoelen in arnhem
fotocredit: De Gelderlander

Is house niet jouw ding? Dan is ‘Muziek in het park’ misschien wat voor jou. Op zondag 23 juni organiseren Muziekvereniging Eendracht Schaarsbergen – Arnhem, het Arnhems Fanfare Orkest (AFO), Muziekvereniging Heijenoord en de Arnhem Band ‘Muziek in het park’. In de Steile Tuin in het Sonsbeekpark in Arnhem kun je vanaf 13.00 uur horen wat Arnhem in huis heeft in muzikaal verenigingsverband. Alle vier de orkesten geven een optreden van ongeveer een uur.

Karamba festival

Groot feest op het Croydonplein bij Kronenburg vanaf 14.00 uur. Met kermis voor de kinderen, diverse foodtrucks en muziek van lokale en bekende artiesten.

Of the wall

Op vrijdag 21 juni transformeren witte muren in het centrum van Arnhem tot een gigantische bioscoop voor korte films. Meld je even aan en kom ook kijken. Hoe? Dat lees je hier:

Kortstenacht

Dit wil je niet missen tijdens Het Filmfestival van de Kortste Nacht in Arnhem

Het moet niet gekker worden: bovenop alle toffe feestjes en festivals die onze stad kent, hebben we ...

Spijkerrok

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor het meest eigenzinnige festival in het Spijkerkwartier: SPIJKERROK! Bereid je voor op een dag met toffe bands, (speciaal)bieren en wijntjes, lekker eten en nog veel meer.

Swan markt

Een leuke markt waar je lekker kunt shoppen, een hapje eten en de kids kunnen ook nog spelen. Wat wil je nog meer. Zondag 23 juni van 11.00 tot 17.00 uur op De Markt.

Mega vlooienmarkt

Op zoek naar vintage schatten? Op de parkeerplaats van de Rijnhal. Is zondag 23 juni weer een mega vlooienmarkt, vanaf 09.00 uur.

Foto’s maken in de Cobercofabriek

Foto: Gelders Archief
1501-01 – 1429

Wil jij die ene toffe foto maken in een industriële omgeving? Of ben je hobbyfotograaf en wil je eens op een unieke plek plaatjes schieten? Op 21 juni zijn de deuren open voor iedereen die een foto wil maken in een unieke setting: de oude Cobercofabriek. Om 12.00 uur en om 13.30 uur kun je onder begeleiding richting de fabriek. Zet jezelf op aanwezig bij dit facebookevent.

Huurdersdag

Op zaterdag 22 juni 2019 wordt tussen 12.00 en 16.00 uur een Huurdersdag georganiseerd voor iedereen die in Arnhem woont en een woning huurt.

koepelkerk

Arnhemse huurders kunnen van zich laten horen tijdens de Huurdersdag

Woon jij prettig of heb je nog wel wat verbeterpunten? Op zaterdag 22 juni kun je van je laten horen...

Romeinse dag

via GIPHY

Leuk voor gezinnen! Of voor iedereen die geïnteresseerd is in de Romeinse tijd. Zondag 23 juni is er een Romeinse dag in boomgaard De Steenen Camer. Met om 13.00 uur een Romeinse bruiloft (toneelgroep Corbvlo), 1400 uur de officiële opening Romeinse Bijenstal, met Romeinse rituelen, in boomgaard “de Steenen Camer”. 15:00 uur: Rondleiding naar de fundamenten van het Castellum in Meinerswijk (duur ca. 45 minuten). Meer informatie vind je hier.

Barbecuedemonstraties

Foto: ter illustratie Pixabay

Zin om de barbecue aan te steken, maar kun je nog wel wat tips gebruiken? Ga dan even langs bij Intratuin Arnhem. Daar zijn vanaf 12.00 uur bbq demonstraties.


Meer over Intratuin Arnhem ontdekken?

Intratuin Arnhem tuincentra

Gesloten09:00 - 18:00

Beverweerdlaan 1, Arnhem

Bekijk meer:tuincentra

 

Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.