Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaar met die coronakilo’s? 5 x zo voel jij je fitter dan ooit

Aangeboden door Slimmer-Fit Arnhem 15 oktober 2020

Niet meer op de fiets naar het werk. Geen pauzewandeling met collega’s. Lekker koken en taarten bakken tegen de verveling. Door de coronacrisis en het vele thuiswerken komen er ongemerkt steeds wat kilo’s bij. Herken jij dit en wil je graag weer lekker fit zijn? Dan heeft Slimmer-Fit handige tips voor je.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Maak kennis met Slimmer-Fit

Zet die stap en maak kennis met deze slimme sportschool. Tijdens een gratis proeftraining ontdek jij ook gezonder en fitter kunt leven en dit bereikt met hulp van de Slimmer-Fit Premium Clubs. Maak kennis met de begeleiding, kwaliteit en gezellige sfeer.

De trainers van Slimmer-Fit hebben jaren ervaring en geven advies op maat
Foto: Slimmer Fit

Stop met diëten

Hou op met het proberen van allerlei crashdiëten waarmee je snel wilt afvallen. Kies voor een gezonde levensstijl. Gezonde voeding hoort er ook bij. Als je wilt afvallen, kunnen de medewerkers van Slimmer-Fit je voedingsadviezen geven, naast de trainingsprogramma’s.

Met de begeleiding van Slimmer-Fit is diëten verleden tijd
Foto: Slimmer Fit

Kies voor gemak

De naam zegt het al; slimmer fit. Gezond leven hoeft echt geen gedoe te zijn. Heb je weinig tijd, dan kies je voor het gemak. De medewerkers in deze sportschool hebben jarenlange ervaring en geven advies op maat. Een gezonde levensstijl die je niet op eigen houtje hoeft te bedenken.

Trainingen op maat en persoonlijk advies, dat is slim sporten!
Foto: Slimmer Fit

Houd tijd over

Als je geen zin hebt om tig keer per week naar de sportschool te gaan en urenlang te trainen, dan is dit de plek voor jou. Met de Milon Cirkel bereik je een gezonde levensstijl door slechts 2 x per 10 dagen te trainen. Een training kost je 35 minuten. En zo hou je genoeg tijd over voor andere leuke dingen!

Als je gaat sporten bij Slimmer-Fit houd je tijd over voor andere leuke dingen
Foto: Slimmer Fit

Sporten met een stok achter de deur

Je kunt natuurlijk ook op eigen houtje proberen meer te gaan bewegen. Maar hoe fijn is het als je een stok achter de deur hebt? Iemand die je helpt herinneren aan de doelstelling die jezelf hebt bepaald. De trainers van Slimmer-Fit helpen jou om ook echt aan de slag te gaan, en gezond te blijven. Als je niet komt, nemen zij contact met je op.

Neem voorgoed afscheid van die coronakilo's!
Foto: Slimmer Fit

Wil je meer weten over afvallen en een gezonde levensstijl? Neem vrijblijvend contact op met Slimmer-Fit!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slimmer-Fit Arnhem. Meer over Slimmer-Fit Arnhem ontdekken?

Slimmer-Fit Arnhem sport en bewegen

Gesloten09:00 - 12:00

Burgemeester Weertsstraat 73, Arnhem

Bekijk meer:sport en bewegen
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.