Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ja ik wil! Brasserie de Boerderij is jarig en trakteert

Aangeboden door Brasserie de Boerderij 19 oktober 2019

OMG! Ja, je leest het goed. Brasserie de Boerderij bestaat 15 jaar. Wie jarig is trakteert! Brasserie de Boerderij geeft een compleet verzorgde bruiloft cadeau met een extra zakcent van €2500,00.  Zie jij jezelf al trouwen in het park op de vlonder in de romantische sferen van het park?

Alle bruidsparen die vanaf nu tot en met 23 december 2020 hun bruiloft bij de Boerderij vieren maken kans. Het winnende stel krijgt het hele bedrag van hun bruiloft terug. In januari 2021 nodigt Brasserie de Boerderij alle bruidsparen uit en wordt met een loting, door een officiële notaris, bekend gemaakt wie de winnaars zijn. “Dan maken we er een feestje van”, vertelt eigenaar Tobias Haagsma enthousiast. “Dat kunnen wij hier wel.”

Sprookjesachtig trouwen

Een supergoede reden dus om hier je bruiloft te vieren. Maar dat is niet de enige reden. Alleen al de prachtige ligging in het groene Sonsbeekpark maakt Brasserie de Boerderij een sprookjesachtige trouwlocatie. Tobias: “Aangezien wij al 15 jaar bruiloften verzorgen en goed luisteren naar wat de gast wil, is alles mogelijk en kunnen wij ook alles invullen van groot tot klein.”

tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto: Brasserie de boerderij

Het hele jaar door

Je kunt bij Brasserie de Boerderij het hele jaar door trouwen. Tobias: “Natuurlijk zijn de maanden juni, juli, augustus en september nog steeds hot om te trouwen. Om een feest te geven in het voorjaar, herfst of winter is echt een upcoming trend. Elk seizoen heeft zijn charme.”

Stressen hoeft niet

Hoe leuk trouwen ook is, er komt gegarandeerd de nodige stress bij kijken. Hoe fijn is het dan als Brasserie de Boerderij helpt bij de organisatie? Een uitgebreid diner, een barbecue of spetterende dansfeest: je hoeft alleen aan te geven wat je wilt en Brasserie de Boerderij regelt de rest!  De muziek bijvoorbeeld, want dansen hoort erbij. Op basis van ervaring en contacten kan de Boerderij een DJ of live-band aanbevelen. En bij een bruiloft hoort natuurlijk ook lekker eten.

tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Foto: Brasserie de Boerderij

 

Wereldse barbecue

Tijdens jouw bruiloft zorgen de koks van Brasserie de Boerderij voor heerlijke hapjes en gerechten. Een barbecue behoort ook tot de mogelijkheden. Tobias: “Dat is niet zo maar een barbecue, nee we pakken dan echt uit en maken er een groot feest van. Met kreeft en andere verse vis, maar ook de lekkerste entrecotes en verse groentes. Onze barbecues zijn volgens onze gasten legendarisch.” Uiteraard worden er lekkere drankjes geserveerd. “We hebben een cocktailbar, ginbar en serveren meesterlijke wijnen.” Proost!

Al je dierbaren erbij

Bij zo’n bijzonder moment mogen natuurlijk je vrienden, familie en anderen dierbaren niet ontbreken. Gelukkig kunnen ze er allemaal bij zijn, want Brasserie de Boerderij kan tot 300 gasten ontvangen. Daarbij zijn er voldoende parkeerplaatsen en het openbaar vervoer is ook een optie: het centrale station van Arnhem ligt namelijk op 5 minuten loopafstand. Je kunt kiezen uit meerdere ruimtes om jouw feest te vieren, van de intieme serre tot een grotere zaal, voor elk gezelschap heeft Brasserie de Boerderij een geschikte ruimte.

Meer weten over de mogelijkheden bij Brasserie de Boerderij? Klik dan hier! En kijk ook even de foto’s van bruidsparen die jou al voorgingen!

Foto: Brasserie de boerderij
Foto: Brasserie de boerderij
Foto: Brasserie de boerderij
Foto: Brasserie de boerderij
Foto: Brasserie de boerderij
Foto: Brasserie de boerderij
Foto: Brasserie de boerderij

Meer over Brasserie de Boerderij ontdekken?

Brasserie de Boerderij restaurants en horeca

Geopend11:00 - 21:00

Parkweg 2, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.