Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Horen, zien, voelen: dit wil je niet missen bij Dudok tijdens de Arnhemse Uitnacht

Aangeboden door Dudok 22 januari 2020

Joehoe, we hebben nog meer nieuws over de Arnhemse Uitnacht! Er zijn zoveel dingen te doen op 24 januari, we raken er niet over uitgeschreven. Wist je bijvoorbeeld dat Dudok een prima uitvalsbasis is om op ontdekking te gaan? Dit is wat je niet wilt missen:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ervaar met al je zintuigen

Zien, horen en voelen tijdens de Arnhemse Uitnacht bij Dudok
Foto: Dudok Arnhem, Introdans, Oostpool en Het Gelders Orkest

Tijdens de Uitnacht wordt het startsein gegeven van de negenweekse expositie; Horen, Zien, Voelen. Van 24 januari tot en met 29 maart 2020 beleef je deze bijzondere ervaringen in Dudok. De drie grote cultuurgezelschappen; Introdans, Toneelgroep Oostpool en Het Gelders Orkest, staan bij Dudok Arnhem in de schijnwerpers want er worden prachtige beelden tentoongesteld met scènefoto’s van de verschillende gezelschappen. In het restaurant vind je placemats en ansichtkaarten met publieksreacties. Tijdens de Uitnacht zullen Diana de Vries en Anna Wiersum van Het Gelders Orkest drie mini-concerten geven in Dudok. Laat je inspireren en verwonderen.

Aan tafel tijdens de uitnacht

Trouwe lezers wisten het al; de Arnhemse Uitnacht heeft dit jaar ook een Uitmenu en Hotelnacht voor ons in petto. De hele avond bieden verschillende restaurants in het centrum van Arnhem iets te eten of drinken aan, voor aantrekkelijke prijzen. Bij Dudok worden zelfs het Uitmenu, de Uitspecial en een Uitcocktail geserveerd.  Ga je voor het menu dan krijg je allereerst een groentetartaar van pastinaak met linzen en courgette, gevolgd door heilbot uit de oven met gremolata en citrusolie. Gecombineerd met een crème van zoete aardappel en wortel. Sluit af met een kop koffie of thee, zodat je met weer met een warme (en goed gevulde) buik de kou en stad kunt trotseren!

Spaghetti met olifantentranen tijdens de Arnhemse Uitnacht bij Dudok
foto: Dudok Arnhem

Ollie aaien

 

Is het nog altijd een wens van je om een olifant te aaien? Dan moet je tijdens de Arnhemse Uitnacht naar Dudok. Daar staat van 17.00 uur tot 20.00 uur Olivier de la Liberté ( de olifant van Cirque de la Liberté ) op het terras. Hij komt langs om te vieren dat de kaartverkoop voor de circustheatervoorstelling is begonnen. Je mag met hem op de foto en je kunt hem aaien of knuffelen.

Wil je nog iets uitdagends proberen? Probeer de Uitnacht Special van Dudok: spaghetti met olifantentranen (in samenwerking met Cirque de la Liberté 2020) voor maar 14,- Reserveer een plekje of kom binnenlopen en schuif aan bij één van de lange tafels. 

cirque-de-la-liberte
Foto: Cirque de la liberté en Dudok

Strelende klanken

Eten en wegdromen bij de klanken die Diana de Vries uit haar harp tovert. Of een glas wijn klinken terwijl Anna Wiersum over haar viool strijkt? Het Gelders Orkest geeft drie mini-concerten in Dudok tijdens de Uitnacht; om 20.00 uur, 21.00 uur en 22.00 uur. Verwacht klanken van onder andere Bach, Debussy, Williams en Piazzolla.

Anna Wiersum van Het Gelders Orkest tijdens de Arnhemse Uitnacht bij Dudok
Anna Wiersum van Het Gelders Orkest Fotocredits: Pim Geerts

Loopt de avond uit?

Een vol programma bij Dudok met de Arnhemse Uitnacht
Foto: Dudok Arnhem

Neem een Virgin Loopuyt als je die laatste loodjes van Dry Januari nog moet doorstaan. Lekker met met tonic of Ginger Beer! Ga je nachtbraken? Gun jezelf dan de gewone variant van de Loopuyt Gin, samen met tonic óf Ginger Beer voor 9,-

Meer over de Arnhemse Uitnacht:

Arnhemse Uitnacht Tip

Tip! Deze acts wil je niet missen tijdens de Arnhemse Uitnacht

Ben jij er al klaar voor? Onze eigen Arnhemse Uitnacht? De derde editie van de Arnhemse Uitnacht is ...

Meer over Dudok ontdekken?

Dudok restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Koningstraat 40, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.