Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera herfstvakantie! 5 x dit wil je niet missen bij Focus Filmtheater

Aangeboden door Focus Filmtheater 13 oktober 2020

Ein-de-lijk herfstvakantie! Willen jullie samen iets leuks doen tijdens die vrije week? Er zijn misschien wat evenementen afgezegd, maar bij Focus Filmtheater gaan ze – aangepast – gewoon door! De herfstvakantie staat helemaal in het teken van Focus Junior, met extra veel films voor kids. Dit kun je allemaal doen tijdens de herfstvakantie in Focus.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Cinekid on Tour

Uit de film Kapsalon Romy. Foto: Elmer van der Marel.

Het programma Cinedkid on Tour komt naar Focus, met films uit het landelijke kinderfilmfestival Cinekid. Van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober bekijk je elke dag prachtige films die ook nog de mooiste prijzen hebben gewonnen! Kijk bijvoorbeeld vanaf dinsdag 20 oktober Kapsalon Romy (8+), een prachtige familiefilm die maar liefst vier Gouden Kalveren won.

Een avond griezelen

De traditionele griezelavond in de herfstvakantie mag natuurlijk niet ontbreken! Op dinsdag 20 oktober ben je weer welkom voor een aangepaste avond vol griezelen. Te zien is De Addams Familie, een spannende en griezelige film geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Voor de film begint is er een kort voorprogramma vanaf 18:45 uur. Kom zo griezelig mogelijk gekleed en maak kans op een mooie prijs! Natuurlijk zijn er ook extra griezelige drankjes en versnaperingen, én een spannende filmquiz. Dat wil je niet missen!

De Schooltuin

de schooltuin focus filmtheater herfstvakantie

De Schooltuin, een jaar rond met je handen in de grond is een film van de makers van De Wilde Stad. Deze documentaire gaat over een groep kinderen die een jaar aan de slag gaan met het verbouwen van hun eigen groenten en bloemen. Dit geeft aanstekelijk plezier! De kijker volgt het hele proces; vanaf het zaaien tot aan het groeien, oogsten, bereiden en opeten. De Schooltuin is op verschillende dagen te zien tijdens de herfstvakantie.

Poeslief

focus filmtheater poeslief herfstvakantie

Ben jij ook zo dol op poezen? Dan heeft Focus iets moois voor jou in petto. De film Poeslief is een ode aan alle katten en poezen in ons leven. Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft hij de grappigste en liefste kattenvideo’s verzameld. Een plezier om naar kijken voor de grote en kleine kattenliefhebbers.

Kort maar Krachtig

Tijdens de herfstvakantie ben je op maandag 19 oktober of donderdag 22 oktober welkom voor Kort maar Krachtig, een compilatie van zes animatie- en live actionfilms, waarin voor elk wat wils zit. Je gaat zet korte films zien, zoals Kort maar Krachtig, geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. In het hilarische Buiten de pistes laten twee reddingswerkers een sterk staaltje slapstick zien. Het mooie Mijn leven in Versailles is een ingetogen film over de ontluikende vriendschap tussen een meisje en haar chagrijnige oom en Alles op z’n tijd is een spannende live action film over tijdreizende flessenpost.

Er is ook een korte filmverzamelprogramma voor 6+: verhalen met een staartje.

De herfstvakantie bij Focus

Vakantie vier je bij Focus
Foto | Focus Filmtheater

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de herfstvakantie in Focus Filmtheater? Bekijk hier het hele programma!
Ook bij Focus Filmtheater worden de richtlijnen van het RIVM serieus genomen. Daarom zijn er enkele maatregelen genomen, onder andere om de 1.5 meter te waarborgen. Ook is er het verzoek om een mondkapje te dragen als je je verplaatst binnen het pand. Je bezoek aan Focus is daarom zo veilig en plezierig mogelijk.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Focus Filmtheater. Meer over Focus Filmtheater ontdekken?

Focus Filmtheater bioscopen

Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.