Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier kun je de hele zomer films kijken in de buitenlucht

Aangeboden door Focus Filmtheater 14 juli 2019

Wat is er nou leuker dan op een zwoele zomeravond een mooie film kijken? Juist, films kijken in de buitenlucht! Focus op het Dak is terug en dit keer met maar liefst dertig data, de hele zomer lang.

Films in de buitenlucht

Focus is het enige theater in de omgeving dat films in de buitenlucht toont. Focus op het Dak bleek vorig jaar al een groot succes en daarom staan er vanaf 20 juli weer een hoop films op de planning. Het filmtheater aan het Audrey Hepburnplein in Arnhem vertoont de hele zomer élke dag een openluchtfilm in de unieke dakzaal van het pand.

films buitenlucht arnhem focus op het dak

Wat voor films?

Het aanbod is gevarieerd dus er is voor ieder wat wils. Van actuele kwaliteitsfilms tot exclusieve voorpremiéres en van klassiekers tot documentaires. Bekijk het programma en kies een film die bij jouw smaak past.

Deze zomer zijn in de buitenlucht onder andere vier films te zien rond het thema ’50 jaar maanlanding’, Tarantino’s Reservoir Dogs, twee Audrey Hepburn-klassiekers, vier muziekfilms waaronder Blinded by the Light met muziek van Bruce Springsteen, een voorpremière van de nieuwe Woody Allen A Rainy Day in New York, de docu Diego Maradona, een verzamelprogramma van korte films én een aantal publieksfavorieten.

Na de zomer

Het programma t/m 18 augustus staat vast, maar ook na de zomervakantie gaat Focus door met films op het dak tonen. Als het mooi weer is, of gewoon als ze er zin in hebben! Houd deze pagina in de gaten voor spontane films op het dak.

focus eten en drinken
fotocredit: Focus

Wanneer het donker is

De aanvangstijd van de film wisselt per week en is afhankelijk van wanneer het donker genoeg is. Het moet natuurlijk wel een beetje schemeren voor je het scherm goed kunt zien. Geniet vooraf van een drankje of hapje bij Focus Eten + Drinken terwijl je wacht op het donker. De openluchtfilms kosten net zoveel als de reguliere films dus je bent geen cent extra kwijt voor die bijzondere ervaring.

Meer weten over Focus op het Dak? Kijk dan hier!


Meer over Focus Filmtheater ontdekken?

Focus Filmtheater bioscopen

Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen

adv.