Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Arnhem vind je binnenkort de gezelligste kerstmarkten

Door Tian van der Snee 17 november 2019

Kerstmis, it’s the most wonderful time of the year. We kunnen geen genoeg krijgen van de geur van kerstbomen, de mooiste kerstversiering en sfeervolle lichtjes. Wat is er dan leuker dan een kerstmarkt te bezoeken? Hier in Arnhem vind je binnenkort een aantal kerstmarkten, waar je met je geliefde, vrienden of familie heen kunt gaan. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstmarkt Mountainbike Museum

Foto ter illustratie Pixabay

Dit jaar is de derde editie van de kerstmarkt in het Moutainbike Museum. Het is dé perfecte locatie voor evenementen. Je zit namelijk dichtbij de Veluwe en landgoed Groot Warnsborn. Dus heb jij zondag 15 december nog niks gepland staan? Ga dan langs bij deze kerstmarkt. De toegang is gratis en er zullen tien kramen aanwezig zijn.

De grootste kerstmarkt van Oosten

geen kerst vieren arnhem
fotocredit: Pixabay

Deze mag natuurlijk niet in ons lijstje ontbreken. Dit jaar is de grote kerstmarkt in de binnenstad in Arnhem op zondag 15 december. Het centrum van Arnhem verandert dan in een kerstparadijs. Bij meer dan 200 kramen kun je kerstinkopen inslaan. Kleurrijke kerstballen, originele cadeaus en unieke kerststallen: het is hier allemaal te vinden. De kerstmarkt is vanaf 12 uur ’s middags te bezoeken. Tot 18.00 uur ’s avonds kun je langs de gezellige kerstkramen struinen.

Kerst Fair Schuytgraaf

Foto ter illustratie Pixabay

Kerstsfeer proeven, originele kerstinkopen doen en met een warm drankje bij een vuurtje met je vrienden en familie vertoeven. Klinkt goed toch? Ook dit jaar is er weer een kerstmarkt in het winkelcentrum van Schuytgraaf. Op zaterdag 14 december ben je welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur. Wat je kunt verwachten tijdens deze kerstmarkt? Klik dan hier.

Kerstmarkt Schaarsbergen

Foto ter illustratie Pixabay

Een dorp in een sprookjeswereld omtoveren? Ja dat kan en dat gaat gebeuren. Schaarsbergen wordt zaterdag 14 december helemaal in het thema van kerstmis versierd. Rondom de prachtige kerk in Schaarsbergen zullen 55 kraampjes staan met een divers aanbod. Er zijn muzikale optredens en natuurlijk is er glühwein aanwezig en andere typische winterse hapjes en drankjes. Entree is gratis en je kan langskomen tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

Kerstmarkt Steenen Camer

Foto: BTV Elderveld

Er wordt 8 december een echte Dickens kerstmarkt gehouden in Arnhem-Zuid! De toegang is gratis en het zal hier aan kerstsfeer niet ontbreken. Hier vind je meer informatie over deze kerstmarkt:

Christmas is coming, Arnhem krijgt dit jaar een echte Dickens kerstmarkt

Kerstmis kan maar niet snel genoeg aanbreken voor sommige van ons. En wij hebben goed nieuws, want d...

Lees ook:

Tof! Joris komt met zijn kerstboom naar Arnhem

Heb je een boodschap voor je grote liefde? Wil je een dierbare in het licht zetten deze kerst of sor...

Wat nou 20 graden: hier is het al volop kerst

Ben jij helemaal klaar met de zomer en sta je al in de startblokken voor the most wonderful time of ...

Opwarmen: 5x hier in Arnhem eet je de lekkerste soep voor lunch

Een lekker soepje voor de lunch gaat er bij velen wel in. Zeker met dat koude weer buiten. Ben jij o...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.