Hier in Arnhem is een lekker foute party met Pasen

Aangeboden door STAN&CO 9 april 2019

Trek je trainingspak uit de kast, stof je plateauzolen af, want op Eerste Paasdag ben je welkom voor het foutste feestje van Arnhem bij STAN&CO! Vanaf 21.00 uur ben je welkom voor STAN&FOUT, een avond vol met alles wat zo fout is, dat het goed wordt. 

STAN&FOUT

Je kent STAN wellicht als geraffineerd, hip, modern? Klopt allemaal, maar op Eerste Paasdag is STAN eventjes helemaal FOUT. Het is jammer van de zolder, maar het dak gaat er vanaf op 21 april tijdens STAN&FOUT. Een avond voor schaamteloos genieten!

De foutste muziek

FeestDJBruus & Joost The Host voorzien je de hele avond van de lekkerste foute hits van onder andere Captain Jack, 2 Unlimited, Jody Bernal, Toy Box en nog veel meer foute ouwe. Eerst nog even je foute outfit en make-up voorbereiden? De party gaat om 21.00 uur los. Eindtijd? Laat. We gaan gewoon lekker door tot het écht niet verder kan.

Wat kost dat?

Wat je betaalt voor een ticket? He-le-maal niks. STAN&FOUT is hartstikke gratis. Je hoeft maar één ding te doen, en dat is een toffe outfit scoren voor de dresscode: fouter dan foutst. Kom maar op met die aussies en panterprints!

Meer weten over STAN&FOUT? Check de Facebookpage van STAN&CO.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door STAN&CO. Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.