Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Arnhem is binnenkort een Michael Jackson tributefeest

Aangeboden door STAN&CO 18 mei 2019

Je kunt er niet omheen: de Jacksons. Generaties van ons zijn opgegroeid met de muziek van deze succesvolste muzikale familie ooit. Maar Michael Jackson spant natuurlijk de kroon. Daarom is er binnenkort bij STAN&CO een Tribute to Michael Jackson, met een échte Jackson te gast. Kom jij ook?

Je kunt er gewoonweg niet omheen: Michael Jackson heeft een gigantische muzikale erfenis achtergelaten aan de wereld. Daarom willen ze bij STAN&CO nu, tien jaar na zijn overlijden, zijn muziek eren. Dit gebeurt tijdens een speciale editie van STAN&LIVE die compleet in het teken staat van MJ. De kaarten gaan hard dus wees er snel bij!

michael jackson tribute arnhem

STAN&LIVE

Onder andere Jennie Lena van The Voice en Boris van Idols laten hun versies van Michael’s wereldberoemde hits horen. Dit doen ze met muzikale begeleiding van de topmusici van Will Nuruwe & Friends. Maar er staat nog een bijzondere verrassing op de planning. Niemand minder dan Taryll Jackson (3T) komt vanuit L.A. speciaal naar STAN&CO voor dit megatoffe tributefeest. Er is dus gewoon een echte Jackson in the house!

Wanneer dan??

De STAN&LIVE MJ tribute is op zondag 9 juni, op de eerste dag van Pinksteren. De live show is vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur. Vanaf 23.00 uur geniet je van DJ Syte, Danjah, DNS & DJ Irwan en hun beste Michaelhits. Wij raden je wel aan een kaartje te kopen. Tickets bestel je hier. Jam on!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door STAN&CO. Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Geopend10:00 - 02:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.