Het is weekend! Hier heel veel leuke dingen om te doen in Arnhem

Door Carlijn van Alken 22 maart 2019

Jaaa, vrijdag! Dat betekent dat het tijd is om eropuit te gaan. Leuke dingen doen met vrienden en familie. Een avondje de stad in of kies jij toch voor een rondje hardlopen op zondagochtend? Wij hebben de leukste tips voor je! 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sonsbeek viert de lente

Foto: sonsbeekagenda.nl

Alle horecaondernemers in het Sonsbeekpark hebben hun krachten gebundeld en met zijn allen een geweldig lentefestival georganiseerd. Tijdens het festival is er gratis livemuziek door Arnhemse muzikanten, artiesten en bands. Dus kom op zondag vanaf 13.00 uur tot 17.30 uur langs bij een van de vele horecagelegenheden en geniet van de lente! Voor extra info op de website en Facebook klik je hier. 

Afval Estafette

Foto: Natuurcentrum Arnhem

Nee, niet zo eentje met een stokkie, maar een estafette waarbij je afval op gaat ruimen. Vanaf maandag 18 maart tot en met zaterdag 23 maart kun jij helpen om al het zwerfafval in jouw buurt op te ruimen. Dit doe je samen met scholen, bedrijven en andere stadsbewoners. Wil jij je opgeven? Kijk hier voor alle informatie!

Swingen! Jazz Night in Arnhem

Foto: Jazz Night Arnhem

Op zaterdagavond is er een heuse Jazz Night in Arnhem. Bij JANS’ kun je terecht voor de lekkerste jazz-hits, gespeeld door echte Arnhemmers. Er doen een aantal ArtEZ-studenten aan mee maar ook KJO, het Klarendal Jazz Orkest. De Bigband van Guus Tangelder met verschillende solisten zullen ook aanwezig zijn. Vanaf 16.00 uur ben je welkom voor de eerste acts!


Meer over JANS’ Arnhem ontdekken?

JANS’ Arnhem restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 00:00

Velperbuitensingel 25, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Snuffelmarkt

Foto: Facebook Vlooienmarkten

Je kunt hier heerlijk de hele dag rondstruinen. Op zaterdag en-zondagmorgen kun je terecht bij het Gelredome, daar is namelijk de grootste snuffelmarkt van Gelderland aan de gang. Vanaf 9.00 uur kun je alle spullen komen bekijken én kopen. Iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.

Boogie Nights

Foto: Facebook Boogie Nights

De naam zegt genoeg: de hele nacht lekker swingen op de gaafste discohits. In ons mooie Luxor Live, dat bekend staat om dit soort vette feestjes, ben je welkom vanaf 22.00 uur en gaan wij door tot in de late uurtjes. Koop hier je kaartjes en zorg dat je erbij bent!


Meer over Luxor Live ontdekken?

Luxor Live muziek

Nu gesloten18:00 - 01:00

Willemsplein 10, Arnhem

Bekijk meer:muziek

Rennen langs de Kade

Foto: Facebook Fysiotherapie Rijnkade

Fysiotherapie Rijnkade organiseert samen met Arnhem.run een leuke trailrun in Arnhem. Door mee te doen, haal je gelijk geld op voor “All4One”, een team dat mee doet aan de RopaRun. Een prachtig initiatief met een leuke route! Kijk hier voor meer info op Facebook en hier voor de website.


Meer over Fysiotherapie Rijnkade ontdekken?

Fysiotherapie Rijnkade fysiotherapeuten

Nu gesloten09:00 - 17:00

Rijnkade 14, Arnhem

Bekijk meer:fysiotherapeuten

Lekker voor je!

Foto: Facebook Bloopers

Ben jij een echte horecatijger en heb jij op maandag pas weekend? Dan nodigt Café Bloopers op de Korenmarkt je uit om daar een waanzinnig feestje te bouwen. Onze eigen gastredacteur Lourens, draait de tofste hits en zorgt voor een vet feestje. Toegang bij Bloopers is altijd gratis. Vanaf 21.00 uur ben jij welkom om het weekend goed in te luiden of af te sluiten natuurlijk! 😉


Meer over Bloopers ontdekken?

Bloopers discotheken

Vandaag gesloten

Pauwstraat 1, Arnhem

Bekijk meer:discotheken

Lees ook:

silencio pinas

Leuk volgens Silencio Pinas: ‘Hier in Arnhem zit je eerste rang’

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakel...

Houd moed! De zon komt weer naar Arnhem

Ja, het was bar en boos de afgelopen dagen. Door 'het is goed voor de natuur' te roepen proberen wij...
ketelstraat in arnhem

Wauw! Check deze superoude foto’s van de Ketelstraat in Arnhem

Hij staat zelfs op het Monopolybord, zo beroemd is de Arnhemse Ketelstraat! Een van onze drukste win...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.