Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er allemaal te doen met Hemelvaartsdag in Arnhem

Door Carlijn van Alken 16 mei 2019

Hemelvaartsdag in Arnhem wordt sinds een paar jaar groots gevierd. Er is veel leuks te doen in Arnhem en (bijna) iedereen geniet van een vrije dag. Wat ga jij doen op deze bijzondere donderdag?

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Festival op Hoogte 80

hoogte80 arnhem
fotocredit: Frans Schneider

Een festival op het mooiste uitkijkpunt van Arnhem? Het kan! Van 30 mei tot en met 2 juni kun jij naar het stadspark Hoogte80 komen en genieten van een bomvol programma met theater, muziek, dans en eten en drinken Het festival is voor iedereen gratis te bezoeken en er is voor elke doelgroep iets te doen. Nu maar hopen dat het mooi weer wordt!

De openingstijden van dit gave festival zijn als volgt:

Donderdag 30 mei: 12:00 – 00:00
Vrijdag 31 mei: 12:00 – 00:00
Zaterdag 1 juni: 12:00 – 00:00
Zondag 2 juni: 12:00 – 22:00

RijnWaalpad Festival

Foto: Facebook Provincie Gelderland

Op het fietspad dat van Arnhem, via Elst, naar Nijmegen loopt kun jij je op 30 mei ook wel vermaken. Op Hemelvaartsdag hebben zij namelijk een ‘Fiets-Festival’ georganiseerd. Wat je hier kunt verwachten? Poffertjes, smoothies en frietjes uit een bakfiets, workshops op de BMX of E-Bike en nog veel meer! Het RijnWaalpad sluit aan op de volgende straten: Kronenburgdijk, Huissensedijk, Marga Klompélaan, Rijkerswoerdsestraat, Broekakkers. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur ben je welkom.

Vroege Vogel Film

focus filmtheater arnhem winter
fotocredit: Focus Filmtheater

Dauwtrappen is best leuk, maar weldadig vroeg en in alle rust een film kijken is eigenlijk nog leuker. Daarom kun je in Focus op Hemelvaartsdag al vanaf 08:30 uur naar de film! Na de film kun je (optioneel) lekker ontbijten in Focus I Eten + Drinken.

Liever uitslapen? Voor de niet zo vroege vogels is er ook een ontbijtmogelijkheid om 10u., (voor de film) in combinatie met een film rond 11 uur. Meer weten? Kijk hier.

De La Soul naar Musis!

Foto: Facebook Musis Arnhem

Je kent ze misschien wel, die vette rapgroep De La Soul komt naar Arnhem en wel in de Parkzaal van Musis Arnhem. Ze hebben inmiddels 9 albums en maar liefst 6 Grammy nominaties. Houd jij wel van een portie positieve old-school hiphop? Dan ben je hier aan het goede adres. Deze artiesten hebben op hen meest recente albums zelfs nummers met Usher, Snoop Dogg en nog meer. Kaartjes kun je hier kopen.

Lightshow en Drum & Bass

In Luxor Live kunnen de liefhebbers terecht voor een avond vol Drum & Bass, Moonshine! Ze beloven een vette line-up met onder anderen Nvrsoft, Ivy Knock en Monkey Madness. Naast dat je kunt genieten van de muziek is er ook een vette lichtshow. Wil jij graag aanwezig zijn? Koop dan hier je kaarten.

Meer over feestjes in Arnhem

Gelukkig hebben wij de foto’s nog: 11x zo gingen wij uit in Arnhem

Op zaterdagavond Arnhem in en alle hippe kroegen en clubs afstruinen. Misschien doe je het nu nog st...
gratis in arnhem de leuke linde

10x deze dingen deed je sowieso op je kinderfeestje in Arnhem vroeger

Arnhem is echt een topstad om op te groeien als kind. En dan al helemaal als je jarig was, want dan ...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.