Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heel Arnhem kleurt gratis dankzij bekende kunstenaars!

Aangeboden door Museum Arnhem 16 mei 2020

Binnen zitten gaat vervelen maar daar heeft Museum Arnhem iets op bedacht. Ze vroegen zes verschillende kunstenaars om een kleurplaat te ontwerpen; en met succes! Dus sla je kleurpotloden en stiften vast in want de komende zes weken zit jij gebakken. Elke week heeft Museum Arnhem een nieuwe kleurplaat voor ons in petto, van weer een andere kunstenaar.

Oeh, dat is gaaf! Jij hebt binnenkort gewoon een uniek pronkstuk van kunstenaar Jelle Slof of Bas Kosters aan de muur hangen. Niet helemaal jouw smaak? Dan kun je ook nog gaan voor het werk van Gerda Ten Thije, Mirka Farabegoli, Vanessa Jane Phaff of Erik Mattijssen. Welke artistieke uitspatting het mooist aan je muur schittert is dit keer ook afhankelijk van je eigen talent.

Gewoon op je deurmat

Ontvang jij de Arnhemse Koerier op je deurmat? Heb jij even geluk want dan kun je direct aan de slag! De eerste kleurplaat zit hierin. Als jij die niet ontvangt kun je ‘m hier downloaden. De volgende vijf kleurplaten komen niet aan huis maar zijn ook te downloaden en printen via het wereld wijde web.

De eerste kleurplaat is gemaakt door Vanessa Jane Phaff. Deze zit ook in de Arnhemse Koerier van zaterdag 16 mei. 

De eerste kleurplaat, een werk van Vanessa Jane Phaff. Foto: Museum Arnhem

Kleur ‘m in!

Kunnen we de mensen iets cadeau geven waarmee we ze opvrolijken? Dat vroeg Museum Arnhem zich af en zo ontstond dit kleurrijke idee! Elke week een nieuwe kleurplaat van een andere kunstenaar op museumarnhem.nl

Laat jouw kunstwerk zien! Tag @museumarnhem op Facebook & Twitter of @museum.arnhem op Instagram! Liever hashtags? Gebruik dan #museumarnhem #museumarnhemkleurt. De mooiste werken zal het museum delen via Instagram Stories!

Museum Arnhem online

Museum Arnhem blijft zolang de expositieruimte in de De Kerk nog gesloten is met veel creativiteit online. Je vindt hier video’s, challenges, winacties en een zélfs een speciaal educatieprogramma. Zo hoeft niemand zich te vervelen in quarantainetijd.

De Kerk mag binnenkort weer open

De tijdelijke presentatieruimte van Museum Arnhem in de De Walburgiskerk gaat op woensdag 3 juni weer open! Hier is de tentoonstelling City Life nog te bewonderen tot en met 23 augustus.

De kerk van Museum Arnhem gaat op 3 juni weer open! Foto: indebuurt Arnhem
Met de bijzondere expositie City Life. Foto: indebuurt Arnhem
Te bekijken in de Kerk van Arnhem tot en met 23 augustus. Foto: indebuurt Arnhem

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Museum Arnhem. Meer over Museum Arnhem ontdekken?

Museum Arnhem musea

Sint Walburgisplein 1 , Arnhem

Bekijk meer:musea

adv.