Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Dit wil jij als Arnhemmer weten over de Vierdaagsefeesten in Nijmegen

Door Jolinda van Alfen 10 juli 2019

Wij krijgen er toch wel wat van mee in Arnhem, dat grote feest van onze buren. Nijmegen staat van 13 juli t/m 19 juli in het teken van de Vierdaagse en rondom dit evenement zijn er talloze dingen te doen in de stad en er omheen. Wij Arnhemmers gaan daar ook wat van merken. Dit moet jij als Arnhemmer weten over de Vierdaagsefeesten 2019 in Nijmegen. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Openbaar vervoer

bus dienstregeling breng arnhem

Het openbaar vervoer in Nijmegen en de dorpen er omheen is aangepast voor de Vierdaagsefeesten. Dat betekent misschien dat die bus die jij altijd pakt naar je werk buiten de stad anders rijdt dan je gewend bent. Check daarom goed de website van Breng of je 9292ov-ap voor je de bus pakt. Ook rijden er extra treinen, meer info hierover vind je hier.

Programma

vierdaagsefeesten nijmegen arnhem
fotocredit: ANP

Er is zoveel te doen in Nijmegen komende week dat je als Arnhemmer misschien niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig hebben onze collega’s van indebuurt Nijmegen een mooi overzicht voor je gemaakt van de highlights!

Regen of zonneschijn

vierdaagsefeesten nijmegen arnhem
fotocredit: ANP

Voor ons Arnhemmers speelt het weer vast een grote rol bij het bepalen of we een kijkje gaan nemen bij onze buurstad. Wil je op de hoogte blijven van de laatste voorspellingen om je tripje te plannen? Houd dan deze pagina in de gaten. De laatste voorspelling: geen extreme temperaturen en ook niet veel neerslag. Ziet er goed uit!

Praktische zaken

vierdaagsefeesten nijmegen arnhem bier
fotocredit: ANP

Waar kun je parkeren? Waar kun je het beste naar de wc? Wat als er iemand ziek wordt? Alle praktische info die je nodig hebt om goed voorbereid naar Nijmegen te gaan vind je hier.

Te doen in Arnhem

Geen zin in Nijmegen? Snappen wij best. In Arnhem is ook genoeg te doen! Kijk maar:

Juli 2019: dit is er deze maand te doen in Arnhem

En dan is het alweer juli! Wat er in deze – hopelijk – zomerse maand allemaal te doen is in Arnhem? ...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.