Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat is er te doen met Pinksteren in Arnhem?

Door Jolinda van Alfen 31 mei 2017

Het pinksterweekend staat voor de deur en dat betekent dat we alweer een paar extra dagen vrij hebben. Het lijkt erop dat het zonnetje blijft schijnen dus het perfecte moment om erop uit te trekken! Dit is er in Arnhem te doen tijdens het pinksterweekend. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Sonsbeekmarkt

uittips pinksteren sonsbeekmarkt

De Sonsbeekmarkt wordt omschreven als een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Het is inmiddels door de jaren heen een begrip geworden in onze stad en ook dit pinksterweekend kun je weer genieten van cultuur en lekker eten bij de witte villa en wel op zondag, eerste pinksterdag. De Sonsbeekmarkt valt telkens op de eerste zondag van de maand. Kijk voor meer info eens op de website.


Meer over Stadsvilla Sonsbeek ontdekken?

Stadsvilla Sonsbeek restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 23:00

Tellegenlaan 3, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het Openluchtmuseum pakt uit

pinksteren uittips openluchtmuseum

Een nostalgische kermis, zelfgebrouwen lentebier proeven, schapen scheren of leren spinnen – we kunnen nog wel even doorgaan! In het Openluchtmuseum is op beide pinksterdagen een hoop te doen.  Je kunt ook nog naar de leuke oranje-expositie. Voor meer info over het programma met pinksteren kijk hier.


Meer over Nederlands Openluchtmuseum ontdekken?

Nederlands Openluchtmuseum musea

Gesloten10:00 - 17:00

Hoeferlaan 4, Arnhem

Bekijk meer:musea

Tussen kunst en keramische poedels

pinksteren uittips kunstmarkt

Op zondag kun je bij Brigant neuzen tussen de prullaria en prachtige vondsten doen. En vind je daadwerkelijk een keramische poedel laat het ons dan weten, dat moeten we zien!


Meer over Brigant ontdekken?

Brigant Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Apeldoornsestraat 4a, Arnhem

Bekijk meer:Permanent gesloten

Meditatie in Eusebius

We schreven laatst al over een gezamenlijke yogasessie in de Eusebius. Tweede pinksterdag wordt er weer een yoga- en meditatiechallenge georganiseerd in de kerk. Kijk jij er dit lange weekend meer naar uit om eens goed tot jezelf te komen? Ga dan even daar langs. Je kunt gewoon binnen lopen en meedoen, de meditatie begint op 19.30 uur.

Het begin van Park Open

pinksteren uittips park open

Nog een leuk terugkerend evenement dat vanaf zondag weer regelmatig onze stad gaat opfleuren is Park Open op de Ronde Weide. De meeste Arnhemmers hebben wel een zomerse dag meegemaakt op deze muziekzondag. Op 4 juni is de eerste editie en op het programma staan onder andere indie-rock, blues en folk. En dat is nog maar het begin…

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.