Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Insidertip: 7 x waarom Le Grand Café Arnhem ook overdag ‘the place to be’ is

Aangeboden door Le Grand Café 7 januari 2020

De Korenmarkt, al jaren een plek van zien en gezien worden. Misschien denk jij dat het hier pas in de avond tot leven komt. Niets is minder waar! Bij Le Grand Café voelt iedereen zich thuis, juist overdag moet je deze plek eens bezoeken. We geven je 7 redenen:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Le Grand Café voelt als thuiskomen

Het rendier van Lé Grand Café Arnhem
Fotocredits: Thomas Middelweerdt

Iedereen voelt zich thuis bij Le Grand Café, sommige Arnhemmers komen hier al twintig jaar. Handig, want dan weet het personeel wat jij lekker vindt en speelt daarop in. Wist je dat de bediening bij sommige gasten niet eens hoeft te vragen wat ze willen drinken? Een goede reden om er regelmatig heen te gaan.

Je kunt de hele dag van de kaart bestellen

De héle dag van de kaart bestellen bij Lé Grand Café Arnhem
Fotocredits: Thomas Middelweerdt

Van 10.00 uur tot 21.30 uur is het mogelijk om van de lunch-, diner- en borrelkaart bestellen. Na 21.30 uur blijft de borrelkaart beschikbaar. Dus heb jij om 10.00 uur in de ochtend al trek in een mals biefstukje? Of een broodje omelet om 21.00 uur als extra bodem voor de lange nacht die jij tegemoet gaat? Geen probleem, de chef gaat met liefde voor jou aan de slag.

Onbeperkt tv kijken

arnhemse restaurants le grand cafe arnhem
Foto: indebuurt Arnhem

Heb je de inrichting van Le Grand Café al gezien? Een opvallende combinatie van retro en huiselijk. Retro filmposters en antieke tv’s met beeld schitteren aan de muur. Plantenliefhebbers ‘eat your heart out’ want ze hebben hier een muur die volledig bekleed is met planten. De jungle vibe zit er dus ook goed in.

Fijne ontmoetingsplek

Foto: indebuurt Arnhem

Le Grand Café is ook een handige ontmoetingsplek! Het ligt centraal, dichtbij het station en middenin de binnenstad. Een fijne en veilige plek om elkaar te treffen onder het genot van een lekker biertje met een borrelplank. Ga je shoppen? Klets eerst even bij met een drankje, misschien een lekkere bruschetta of sandwich erbij? Daarna is de kledingjacht pas écht geopend. Jagen gaat immers niet op een lege maag.

Vergaderen of werken kan ook buiten de deur

Foto: indebuurt Arnhem

Ben je zzp-er? Deze plek leent zich fantastisch om te werken. Een goed bewaard geheim voor sollicitaties of besprekingen buiten de deur. Met een kleiner gezelschap zou je hier zelfs kunnen vergaderen, even reserveren is dan wel handig. Is het jouw beurt om een teamuitje te organiseren? Dat kan hier ook, met een gezelschap van twintig tot tachtig personen.

Een sfeervolle plek voor je date

Foto: indebuurt Arnhem

Tijdens een date hoop je dat de vonk over slaat. Je laat niets aan het toeval over; een perfecte outfit, je haar ‘on fleek’ en je mooiste glimlach. Maar waar ga je heen? Want een goede sfeer is ook belangrijk om de vlam in de pan te laten slaan tijdens je date. Met die sfeer zit het bij Le Grand Café wel goed, de rest moet je zelf even regelen. Valt er een ongemakkelijke stilte? Kijk even om je heen want hier is genoeg te zien, handig voor je gespreksstof.

Veel speciale biertjes

Biertjes nagerijpt op fles
Foto: indebuurt Arnhem

Blijft het niet bij één drankje omdat het nét iets te gezellig is? Le Grand Café heeft een uitgebreide drankkaart; van koffie naar cocktails en van wijnen naar likeurtjes. Bierliefhebbers worden hier ook gelukkig want ze hebben veel verschillende biertjes; iets verwarmends nu het buiten guur is, en iets verkoelends als het zonnetje weer gaat schijnen.


Meer over Le Grand Café ontdekken?

Le Grand Café cafés

Gesloten10:00 - 01:00

Korenmarkt 16, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.