Leuk nieuwtje: Free Your Mind maakt Arnhemse melkfabriek onveilig!

Door Carlijn van Alken 11 januari 2019

Deze winter wordt er voor de allerlaatste keer een festival gehouden in de oude Coberco-melkfabriek in Arnhem. Voor de wintereditie van Free Your Mind op 25 en 26 januari, opent de melkfabriek voor de laatste keer zijn deuren. Het fabrieksterrein wordt namelijk een nieuwe hippe wijk. 

Foto: Facebook De Melkfabriek

Free Your Mind is sinds 2004 een begrip in Arnhem en ver daarbuiten met festivals voor liefhebbers van House en Techno. Er zijn edities gehouden op de stadsblokken, in Luxor Live en op het Roermondsplein. Deze winter strijkt Free Your Mind voor het eerst neer in de oude melkfabriek.

Ruig terrein

De fabriek zal omgetoverd worden tot een ruig festivalterrein. Niet lang daarna zal hier een nieuwe woonwijk komen. In de melkfabriek kunnen alle 1500 Free Your Mind-gangers gaan genieten van een winterse variant. Meestal viert de organisatie het festival zomers op de Arnhemse Stadsblokken. De reden voor een eerste wintereditie is het 15 jarig bestaan.

Binnen en buiten

De bedoeling van deze unieke locatie is om het feest een industriële look te geven. Daarnaast is het gebruik van meerdere zalen ideaal. Je kunt gebruik maken van de grote zaal, een kleinere zaal en buiten is ook de mogelijkheid om te relaxen in de zogenoemde ‘chill area’.

Nog meer lezen? Klik hier. Voor kaartjes kijk je hier.

 

Meer over

Doen Nieuws

adv.