Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Arnhem

Aangeboden door FÏNLEY 22 november 2019
Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Arnhem. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Jazz bij Grand Café Metropole

livemuziek in arnhem metropole
Foto: Metropole

Wist je dat er bij Grand Café Metropole regelmatig live optredens zijn? Op zondag speelt de top van de Nederlandse jazz in een huiskamersetting in de binnentuin van Metropole. Hier kun je samen met je vrienden of familie gratis genieten van mooie muziek. Check de agenda van Metropole hier.

Borrelen bij The Green Rose

©Yourlittleblackbook.me

Misschien denk je bij The Green Rose al snel aan een heerlijk etentje, maar wist je dat je hier ook terecht kunt voor een zondagmiddagborrel of late lunch? Het is een fijne plek om bij te praten met je vrienden onder het genot van een drankje. Tip: The Green Rose schenkt ook FÏNLEY. Dat is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY

Lekker wandelen

Foto: indebuurt

Het ligt misschien wat voor de hand, maar het najaar is bij uitstek geschikt om er lekker op uit te gaan in ons mooie Arnhem. Struin met je familie door Sonsbeekpark en spreek daar eens af bij Brasserie de Boerderij. Het park is prachtig gekleurd! Of probeer eens een leuke wandelroute.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.