Eindelijk een feestje waar je wél vroeg kunt starten met dansen (en het is al bijna!)

Aangeboden door De Microclub 26 september 2018

Vrijdagmiddag 17.00 uur: je klapt je laptop dicht en maakt een klein dansje. Weekend! Je wrijft in je handen, wat gaan we doen? Ergens een hapje eten, omkleden en dan microclubben natuurlijk! Micro watte? We leggen het even uit.

Microclubben is een vroege versie van een nachtje losgaan. Niet wachten tot middernacht voor de dansvloer gevuld is, maar vanaf 20.00 uur meteen volop swingen. Eerdere edities in andere steden waren een groot succes, dus Arnhem mag zeker niet achterblijven. Op vrijdag 12 oktober wordt de eerste editie in Luxor Live georganiseerd voor 25-plussers.

Geen zin om lang te wachten

Een clubavond die al om 20.00 begint, hoe kom je erop? Oprichter Melvin Bruhn: “Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20.00 uur prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt.”

De voordelen

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan zo’n avondje vroeg stappen. Je kunt er niet alleen goed vet verbranden na afloop van je VrijMiBo, je kunt er ook de beste beats horen op een tijdstip dat je lichaam het óók leuk vindt. En de volgende ochtend fris en fruitig je bed uitstappen na een nette acht uurtjes slaap is ook mooi meegenomen. Voor de eerste vijftig clubbers die direct na 20.00 uur de dansvloer bestormen, wacht er bij de bar nóg een voordeel: een gratis drankje!

Waarom zou je later gaan als je eerder kan?

Er is eigenlijk maar één nadeel aan Microclubben: het is namelijk vroeg afgelopen. De Microclub eindigt om middernacht. Wil je nu écht niet naar huis, dan ga je toch lekker even door op bijvoorbeeld de Korenmarkt? Keuze genoeg in Arnhem!

Leuk! Waar koop ik een kaartje?

Zin in een energieke start van je weekend? Koop dan hier je tickets voor De Microclub op 12 oktober en nodig ook gelijk al je Facebook-collega’s en vrienden uit. Dan wordt dit vroege feestje extra onvergetelijk! Online kaarten kosten €12,- per stuk. En let op: de deuren sluiten om 22.00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent.

De Microclub muziek

Bekijk meer:muziek

adv.