Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen! 4 x films kijken op het dak van Focus

Aangeboden door Focus Filmtheater 12 februari 2020

Het winterse weer laat voorlopig op zich wachten, daarom brengt Focus ons in winterse sferen. Het filmtheater tovert haar dak om tot skioord, met vier winterse films op het doek. Vergeet Tirol of Winterberg en klim op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 28 en zaterdag 29 februari het dak op met een verwarmende chocomelk of glühwein.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wind River

Een duister misdaaddrama die in de prijzen viel tijdens het filmfestival van Cannes. De makers gingen er met de Un Certain Regard-prijs voor beste regisseur vandoor. Het verhaal gaat over wildjager Jeremy Renner. Hij helpt beginnend FBI agente (Elisabeth Olzen) bij het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River. Tijdens het recherchewerk doorkruisen ze een regio die wordt verwoest door drugs en geweld. Hoe dieper ze in het onderzoek duiken, hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten. 

Bekijk deze film op het dak van Focus, op vrijdag 14 februari om 20.00 uur, klik hier om te reserveren.

Light of My Life

Een aangrijpende survivalthriller met Oscarwinnaar Casey Affleck. Het gaat over een vader en dochter die proberen te overleven in een post-apocalyptische wereld. In die nabije toekomst heeft een dodelijke ziekte de wereld totaal veranderd. Een vader (Casey Affleck) probeert met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan.

Bekijk deze film op het dak van Focus, op zaterdag 15 februari om 20.00 uur, klik hier om te reserveren.

In Bruges

Een Brits-Amerikaanse misdaadkomedie van de schrijver/regisseur van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, met onder andere de acteurs; Ralph Fiennes, Colin Farrell en Brendan Gleeson. Misdaadkoning Harry stuurt twee huurmoordenaars naar het pittoreske Brugge. De twee moeten zo onopvallend mogelijk zijn orders afwachten. Terwijl de één zijn tijd doodt bij toeristische trekpleisters, is de ander vooral op avontuur uit. Dan komt Harry’s bevrijdende telefoontje en ontaardt de pret in een strijd op leven en dood.

Bekijk deze film op het dak van Focus, op vrijdag 28 februari om 20.00 uur, klik hier om te reserveren.

Fargo

Een meesterlijke tragikomedie van de gebroeders Joel en Ethan Coen. Absurd, onvoorspelbaar en voorzien van een sfeervol sneeuwdecor! Het verhaal gaat over autoverkoper Jerry Lundegaard (gespeeld door William H. Macy). Hij heeft dringend geld nodig en komt met het briljante plan om zijn eigen vrouw te laten ontvoeren. Helaas voor Lundegaard mislukt zijn plan. Aan de ene kant door het prutswerk van de criminelen, en aan de andere kant door de uitzonderlijke speurneus van de hoogzwangere politiechef Marge (gespeeld door McDormand). Deze film werd wereldwijd bedolven onder prijzen, waaronder een volkomen terechte Oscar voor actrice McDormand en één voor het beste scenario (natuurlijk ook van de Coens). 

Bekijk deze film op het dak van Focus, op zaterdag 29 februari om 20.00 uur, klik hier om te reserveren.

Ook belangrijk om te weten

Als de wind je van het dak blaast, er regen met bakken uit de lucht komt vallen of de hemel opheldert door bliksemschichten gaat het feestje natuurlijk niet door. Als het evenement niet door gaat, zal het hier gecommuniceerd worden. Uiterlijk op de dag zelf, vóór 15.00 uur.

Foto: Focus filmtheater
Foto: Focus Filmtheater

 

Het is verstandig om te reserveren! Want er is maar beperkt plek op het dak, de tickets hebben dezelfde prijzen als de reguliere films bij Focus. Er zit een opwarm-pauze bij de film inbegrepen, en Focus voorziet in een fijne stapel met dekentjes, maar vergeet natuurlijk niet om je warme (ski) outfit aan te trekken.


Meer over Focus Filmtheater ontdekken?

Focus Filmtheater bioscopen

Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen

 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.