Dit wil je niet missen: een week vol fashion, dans, kunst en meer

Aangeboden door Fashion + Design Festival Arnhem 4 juli 2018

Ah, juli. De maand van zon, leuke festivals en niet te vergeten: de ArtEZ finals! Alle afstudeerders van de academie voor Art & Design presenteren zich samen met hun eindexamenwerk. En dat varieert van dans- en theatervoorstellingen tot presentaties van hoogstandjes in de architectuur. Als Arnhemmer moet je er écht een keer bij zijn. ArtEZ finals 2018, Ontdek het zelf!

Onderdeel van de ArtEZ finals 2018 is de expositie Liberty van de academie voor Art & Design.  Zo’n 125 afstudeerders van Creative Writing, Fashion Design, Fine Art, Graphic Design, Interaction Design, Product Design en de nieuwe Docenten Beeldende Kunst en Vormgeving presenteren zich van woensdag 4 juli t/m zondag 8 juli met hun eindexamenwerk. De bijzondere expositie Liberty wordt vandaag feestelijk geopend op de locatie Onderlangs 9. Ook bij de Oude Kraan 26 in Arnhem is een deel van de expositie te zien.

fashion design festival arnhem artez finals 2018

Maar er is meer…

Ieder jaar, in de maanden mei, juni en juli, presenteren 600 eindexamenstudenten onder de naam ArtEZ finals hun eindwerk in de vorm van o.a. dans-, theatervoorstellingen, eindexamenconcerten, modeshows en eindexposities. Deze finals worden graag bezocht door trendwatchers, talentscouts, kunstliefhebbers, pers en heel veel publiek. Dit is immers hét moment om kennis te maken met de nieuwe generatie kunstenaars en podiumbeesten in Arnhem, Enschede,  Zwolle maar ook in de rest van Nederland.

Het online platform www.finals.artez.nl brengt ALLE voorstellingen, afstudeerders, expo’s, onderzoek, presentaties, verhalen, data, locaties bij elkaar en is op Social Media te vinden met #ArtEZfinals.

De ArtEZ Finals zijn onderdeel van het Fashion + Design Festival Arnhem. Daar heb je vast al meer van gezien de afgelopen weken. De finals worden trouwens afgesloten met een tof feest in Luxor Live genaamd Let’s Play! Meer info vind je hier.

Ben jij er ook bij?

Fashion design festival Arnhem

Oude V&D-pand wordt F&D: dit is er allemaal te doen

Het Fashion + Design Festival trapt dit weekend af met de hele maand juni (en nog een extra week in ...

Waarom is het station ineens zo kleurrijk?

Als je gisteren bij station Arnhem Centraal bent geweest, is het je vast opgevallen dat het markante...

Fashion + Design Festival Arnhem

vrijetijd en uitgaan

Johnny van Doornplein 4, Arnhem

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.