Dit moet jij als Arnhemmer weten over de Vierdaagsefeesten in Nijmegen

Door Brechtje van Dam 12 juli 2018

Wij krijgen er toch wel wat van mee in Arnhem, die zomerfeesten. Nijmegen staat van 14 juli t/m 20 juli in het teken van de Vierdaagse en rondom dit evenement zijn er talloze dingen te doen in de stad en er omheen. Wij Arnhemmers gaan daar ook wat van merken. Dit moet jij als Arnhemmer weten over de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Openbaar vervoer

bus dienstregeling breng arnhem

Het openbaar vervoer in Nijmegen en de dorpen er omheen is aangepast voor de Vierdaagsefeesten. Dat betekent misschien dat die bus die jij altijd pakt naar je werk buiten de stad anders rijdt dan je gewend bent. Check daarom goed de website van Breng of je 9292ov-ap voor je de bus pakt.

Vierdaagseretour

treinstoringen arnhem
fotocredit: ANP

Voor de Arnhemmers die graag mee willen feesten bij onze Nijmeegse buren is er een speciale actie opgezet door de NS. Je kunt namelijk met korting van en naar de stad reizen. Lees hier verder als je meer wil weten over deze actie.

Programma

vierdaagsefeesten nijmegen arnhem
fotocredit: ANP

Er is zoveel te doen in Nijmegen komende week dat je als Arnhemmer misschien niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig hebben onze collega’s van indebuurt Nijmegen een mooi overzicht voor je gemaakt van de highlights!

Regen of zonneschijn

vierdaagsefeesten nijmegen arnhem
fotocredit: ANP

Voor ons Arnhemmers speelt het weer vast een grote rol bij het bepalen of we een kijkje gaan nemen bij onze buurstad. Wil je op de hoogte blijven van de laatste voorspellingen om je tripje te plannen? Houd dan deze pagina in de gaten. De laatste voorspelling: wel warm, maar ook wat druppels regen.

Praktische zaken

vierdaagsefeesten nijmegen arnhem bier
fotocredit: ANP

Waar kun je parkeren? Waar kun je het beste naar de wc? Wat als er iemand ziek wordt? Alle praktische info die je nodig hebt om goed voorbereid naar Nijmegen te gaan vind je hier.

Te doen in Arnhem

luxor live vierdaagsefeesten nijmegen arnhem
Fotocredit: De Gelderlander/Jelle de Ruiter.

Geen zin in Nijmegen? Snappen wij best. In Arnhem is ook genoeg te doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van 90’s Now in Luxor Live, een Verdejo proeverij bij tapasbar Retiro of Pizza Night bij Bar de Groen? In Arnhem zitten we zeker niet stil!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.